reklama

Albumik

reklama
Dzięki laski. Asia ma chyba nieciekawą opinię w żłobku:-D spotkałam się ostatnio z mamą w szatni, a ona mówi : "Z Asi to, widać z daleka, wielki łobuziak":szok: A ja powiedziałam, że nie zauważyłam bo w domu jest grzeczna :-p Raczej nazwałabym ją chłopczycą. Gdyby nie bawiła się lalkami to chłopak jak złoto:-D Nie wiem czy to dobrze wróży na przyszłość:-p:cool::-D

Dziunka ja uważam , ze bardzo dobrze. Ja się bardzo cieszę że Ala jest taka żywiolowa, zupelnie inna niż ja w dzieciństwie. Jak to było "Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą :)"

Moja mama twierdzi że jak patrzy na Asię to jakby się cofnęła o 20 parę lat i patrzyła na mnie. Ja z kolei charakter odziedziczyłam po babci. Skakanie po drzewach, kumplowanie się z chłopakami itd.

Wesołych świąt :-)

Gaja%252520mikolaj1.jpg

Korzystając z momentu kiedy młody śpi a stary gra w PlayStation wkleje Wam zdjęcia "prezentowy szał".
Młody zakosił czekolade która miała iść do polewy na sernik :D1czekolada.jpg
Dumny właściciel. B. lubi juz swój kącik mimo ze jeszcze półek ani przybornika i organizera nie ma przywierconych :)2stolik.jpg
No i prezenty :))3prezenty.jpg 4chwalipięta.jpg 5bob_budowniczy.jpg

reklama
Korzystając z momentu kiedy młody śpi a stary gra w PlayStation wkleje Wam zdjęcia "prezentowy szał".
Młody zakosił czekolade która miała iść do polewy na sernik :DZobacz załącznik 419514
Dumny właściciel. B. lubi juz swój kącik mimo ze jeszcze półek ani przybornika i organizera nie ma przywierconych :)Zobacz załącznik 419515
No i prezenty :))Zobacz załącznik 419516 Zobacz załącznik 419517 Zobacz załącznik 419518
super Marcelo :-) a ten mis na 2giej fotce....super ;-) wiekszy od Marcela?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry