reklama

Albumik

Lotka wydaje mi się ze misiek nie jest większy. on siedzi na takim mniejszym plastikowym krzesełku :) A u rodziców jest jeszcze wiekszy misiek, cięższy i taku ubity bardzo. Ten to juz wielkomiś :D Ale jak go przytargamy do Raciborza to juz miejsca nie bedzie na kolejne graty..........Ten pokój dziecięcy powinien być z gumy........

reklama
Marcelek super szczęsliwy :-)

Kilka naszych świątecznych fotek.

DSC01700.jpgDSC01694.jpgDSC01701.jpg

DSC01716.jpgDSC01729.jpg

Załączniki

• DSC01704.jpg
    DSC01704.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 68
Mama, Kilolek świetnych macie chłopaków :-)

My mamy zdjęć mało, za to bardzo dużo filmów.

To jeszcze przed Świętami, Miłek z Asią
DSC00543.jpg

Choinka:cool2:
DSC00554.jpg

Moje pomocnice i babcina, zabytkowa maszynka do mielenia:-D
DSC00566.jpgDSC00564.jpg

Spóźnione kapuśniaczki, ale że obiecałam fotkę Eweli... Tylko mam taką, po upieczeniu nie zrobiłam:zawstydzona/y: Słuchajcie, ale były tak pyszne, że na Wigilii nikt pierogów nie ruszył, a kapuśniaczków poszło 40!!!
DSC00542.jpg

A tu już w oczekiwaniu na kolację:

Dwa reniferki
DSC00572.jpgDSC00571.jpg

Asia z krawatem taty
DSC00577.jpg

Dziewczyny z tatą i Julka jako królewna

DSC00582.jpgDSC00578.jpg

Super wszystkie fotki :)) Szkoda ze my nie mieliśmy rodzinnych świąt w sensie zgromadzenia rodzinnego ;))

Kilolku a Twoje chłopaki az rozrywa radość. Niemal migdałki widac takie maja banany :D Az sie nie chce wierzyć ze mieli swoje ekscesy fochowe ;p

Dziunka swietne pomocnice i zazdroszcze atmosfery rodzinnej, pokoleniowej wigilii.........

Mama widać, że Marcelek zadowolony z prezentów... a te jego włoski cudne...

Dziunka pomocnice rewelacyjne a Asia z krawatem najlepsza hehe... :)))

Kilolku jak Ty pięknie wyglądasz. Zdjęcie z braciszkiem całującym dzidzie w brzusiu przepiękne. Dywan widzę superowy a co do Stacyjkowa to powiedz czy chłopaki zadowoleni? Lepsze Stacyjkowo czy Tomek?

Ostatnia edycja:
Super wszystkie fotki :)) Szkoda ze my nie mieliśmy rodzinnych świąt w sensie zgromadzenia rodzinnego ;))

Kilolku a Twoje chłopaki az rozrywa radość. Niemal migdałki widac takie maja banany :D Az sie nie chce wierzyć ze mieli swoje ekscesy fochowe ;p

Dziunka swietne pomocnice i zazdroszcze atmosfery rodzinnej, pokoleniowej wigilii.........
bo to bylo jeszcze w domu zanim poslziśmy do moich rodziców, a tam 15 osób w 25 metrowym pokoju i zamieszanie... a ostatnia fotka u dziadków z samego rana jak tylko po 1 prezencie otworzyli. Potem jakos kiepsko było. Generalnie zdjęcia im sie podobaly i na kazydm wołaki "seeeer". Michał to aż jęzor na wierzch wywallał.

Aza trudno powiedzieć, które lepsze. Inne zupelnie. Tomka możesz rozbudowywać, zawsze masz możliwośc podóączenia kolejnych a w Stacyjkowie już nie. Niby tory takie same w każdym zestawie ale nie ma elementów łączących. Ja np yłam pewna, ze będziemy mogli to połączyć :dry: z kolei jak dziecko bajki o tomku nie lubi to stacyjkowo jest chyba astrakcyjniejsze pod względem wizualnym, estetycznym. U nas i tomek i stacyjkowo codziennie sa rozkładane.

reklama
Mama Marcel widzę kolejny dźwigowy na forum ;-)nasz Antek od czasu urodzin ze swoim dzwigiem się nie rozstaje;-)

Kilolek muszę też porobić sobie fotki z brzusiem i synkiem;-)Twoi chłopcy nie do poznania
Dziunka Asia w krawacie BOMBA:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry