reklama

Albumik

Gońka tylko sama piła barszczyk;-):-D:-D, najważniejsze, że jej smakował;-)
A w góle nie napisałam , że
Dziunka - Twoje lasencje ojjj będą łamać serca facetów, każda czymś innym będzie ich podbijać;-), Jula wygląda na taką zwiewną, powiewną kobiecinkę, ale powie co myśli, a Asia... oj słodki uśmiech łobuziaka i oczka ;-):-D Cudne dzieciaki

reklama
Ana, choinka super:tak:, a dziewczynki śliczniutkie, takie odświętne..szczególnie Gonia na ostatnim zdjęciu:-D
Martolinka - Tobie chodzi o porównanie Antka do Martusi czy do Marysi? Bo się zgubiłam..a łobuzowania już się boję!!!:-D:tak:

Takie świetne fotki że nie wiem od kogo tu zacząć, to zaczynam od początku

Kilolku twój brzuszek powalił i roztkliwił mnie strasznie, dywan super!!, chłopaki też po mnimo wszystko zadowoleni i szczęsliwi najbardziej w domu i ta powinno być

Dziunka pomocnice masz pierwsza klasa i miłek też fajny chłopak

Gaja nic dodać nic ująć mała elegantka

Mama marcele jest normalnie przystojniak i jaki do ciebie podobny

Maxwell piękny widok, śliczna ta wasza rodzinka, za rok dziewczyny będą razem się bawić

Anawawka cudne te twoje dziewczyny przesłodziutkie zwłaszcza ta w barszczyku musiał byc dobry

Dawno nie wklejałam zdjęć...

SAM_3879.jpg

Załączniki

• SAM_3795.jpg
    SAM_3795.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 83
  • SAM_3805.jpg
    SAM_3805.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 75
  • SAM_3822.jpg
    SAM_3822.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 69
  • SAM_3846.jpg
    SAM_3846.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 72
  • SAM_3853.jpg
    SAM_3853.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 71
Kubuś jak zwykle uroczy blondynek :) i duży :D ale to zawsze piszemy :D Ładnie wcina spaghetti, dla Marcela to musi być święto zeby miał zachciewajki na coś takiego :baffled: No a gdzie ty kobito?? ;p A powiedz mi nie spada Kubuś z takiego łózka? Ja to sie zawsze dziwie bo Marcel czesto zalicza bencki na podłoge w niezabezpieczonym łózku :baffled: Wiercipięta..........

Mama nie spada ;) daję mu jeszcze krokodyla na wszelki wypadek, jak widac na zdjeciu, mordkę mu wkladam miedzy szczeble te po bokach a ogonek z tylu ale bez tego też by sie obyło:tak: haha ale zabaweczke musi miec przypieta, chcialam ja schować jak rozkladalismy tamto lozeczko ale nie dał :)
Co do spaghetti to Kuba je uwielbia:tak:
zreszta malo jest rzeczy, ktorych nie lubi:-D (po mamusi:zawstydzona/y:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry