Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jacek, super zdjęcia na desce:-) Widać, że Dobrusia lubi śmigac z Tobą;-) Kilolku, ale extra górka:-), faktycznie śniegu na styk, ale byle chłopaki zadowoleni
A tu mój śnieżny bałwanek:
I kolejna odsłona czapeczkowa:-):
Dziunka to A. ma taki neizły w telefonie, moim to się nic nie da zrobić. Za to nie ma do niego osobnej karty, wiec pstryknie kilka fotek juz pamięć zapchana
U mnie na podwórku to jest nieco więcej, bo zad... a na osiedlu to tak naprawdę neiwiele. Ale u mnei na teranach prawie wiejskich górek nie uświadczysz :-) czekamy na więcej śniegu póki co korzystamy z tego co mamy, bo moze sie okazać, ze wiecej nie będzie
Jacek - ehh zazdroszczę Wam tego piecha i przyjaźni Dobrusi z Zawratem... cudne foty. Kikolek - normalnie jestem w szoku, że macie taką górkę, czadowa Maxwell - ale Wam "dowiozło" śniegu!! Śliczna córa!