reklama

Albumik

reklama
JACKU PIĘKNA CÓRA, CUDNE WIDOKI, NO I PIESIO BAJECZNY :)

MARTOLINKA Ty jak ruda kocica grrrrr cudownie, a Alusia jak podrosła :) Anotoś kawaler jak pełną gębą.

MAMA uśmiech Marcelka mówi sam za siebie.

My już po harcach teraz Dobrusia śpi ale od początku. Dziś jak byłem na badaniach Jagodzie z kuchni zniknęło dwoje kolesi znalazła ich w pokoju małej.Zobacz załącznik 426478 Zobacz załącznik 426479. Dodam że Zawratowi nie wolno tam wchodzić.Jak wróciłem poszliśmy na sanki, śmiała się ale po trzech razach chciała po prostu sobie po brodzić po kolana:-) w śniegu. To zdaje się jej nie nudzić. (incredible snowman moje owłosienie i zboczenie sugeruje że mamy w sobie geny Yeti:-D) Dołączyła donas Jagoda ("później poodkurzam, jet tak fajnie") Poszliśmy na deskę.Zobacz załącznik 426486Zobacz załącznik 426487Zobacz załącznik 426488Zobacz załącznik 426489Zobacz załącznik 426490Te patyki poniżej to nasza winniczka. Dziewczyny trzaskajcie zdjęcia swoim pociechom (i wstawiajcie), bo jak już staną się nastolatkami i będą (Tak, tak) doprowadzać was do szewskiej pasji to niema lepszej terapii niż oglądanie jakimi kiedyś słodziuchami.Kilolek a Ty czemu nie masz aparatu (no to komórką)?Bardzo żałujemy że jak Miriam była malutka to cyfrówek nie było....Fajnie że prawie wszystkie wyruszacie na śnieg. O budzi się. Pa
Edit:
Co to za załącznik??? Jak to skasować?

Super śniezne harce. Dobrusia na pewno była zachwycona!

I ja mam wreszcie kilka fotek z dzisiejszej górki, choc robione telefonem więc dosc średnie DSC00047.jpgDSC00044.jpgDSC00046.jpgDSC00045.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry