reklama
iza_tcz super to łóżeczko!! I w super cenie
Pokażę je mojemu K. jak wróci z pracy i kto wie czy też takiego nie nabędziemy
oczywiście w kolorze róóóżowym

edit
Ale tak jeszcze przeglądam te łóżeczka turystyczne, nie chcesz kupić z moskitierą? Bo ja tak dumam, bo potem w lecie mogłabym małą śpiącą wystawić u mamy na ogród i gdyby była moskitiera to nie martwiła bym się o owady latające
oczywiście w kolorze róóóżowym
edit
Ostatnia edycja:
ona...m
mama weteranka
dziewczynki zapraszam na moja aukcje (nie wiem czy moge sie reklamowac??jesli nie to przepraszam)codziennie cos nowego dochodzi!
wpiszcie w allegro konrad1501 i milej zabawy zycze
wpiszcie w allegro konrad1501 i milej zabawy zycze
P
paula24211
Gość
ŚLICZNY ZESTAW '' LATO'' CHŁOPIEC 0-3 MCE (998495694) - Aukcje internetowe Allegro
jesli ktoras jeszcze nie ma nic dla synka to moze uda sie za tanioszke to komuś wylicytować widze ze bez ceny minimalnej
jesli ktoras jeszcze nie ma nic dla synka to moze uda sie za tanioszke to komuś wylicytować widze ze bez ceny minimalnej
Dziewczyny proszę was napiszcie mi co sądzicie o tym kompleciku:
10ele.pościel HAFTY 70 x 140 MILPOL (999045981) - Aukcje internetowe Allegro
Może któraś z was coś podobnego miała?
Podoba mi się, bo cenowo też jest fajny, zastanawiam się nad beżowym, i mam możliwość wymiany wypełnienia do kołdry i poduszki na np rożek
10ele.pościel HAFTY 70 x 140 MILPOL (999045981) - Aukcje internetowe Allegro
Może któraś z was coś podobnego miała?
Podoba mi się, bo cenowo też jest fajny, zastanawiam się nad beżowym, i mam możliwość wymiany wypełnienia do kołdry i poduszki na np rożek
C
cobra18
Gość
zdec ja wlasnie planuje kupic cos bardzo podobnego
kremowego.ceny rowniez kolo 200-230zl
zdec ja wlasnie planuje kupic cos bardzo podobnegokremowego.ceny rowniez kolo 200-230zl
To kto pierwszy kupuje i dzieli się opinią??
hej, ja juz kupilam, tylko 14 czesci z milpol kolor niebieski. Gatunkowo jest super, ale dokupilam jeszcze biala tylko posciel na zmiane tez milpol i jest bardzo sztywna, moze po praniu sie zmieni. Uwazam ze warto jeszcze dokupic rozek, bo ja mialam go mialam w zestrawie i jest bardzo fajny. Kupilam jeszcze torbe na pieluchy. Cenowo tez sie oplaca.
reklama
dziumdzia84
Fanka BB :)
dziewczyny ka zakupiłam u tego sprzedawcy - jak dojdzie do mnie to dam znac - kolor kremowy
MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 moskitiera kolor hafty (980923128) - Aukcje internetowe Allegro
MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 moskitiera kolor hafty (980923128) - Aukcje internetowe Allegro