reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama

Kochana łóżeczko boskie, miałam zamówić inne, ale chyba podkradnę Ci pomysł i też je zamówie w nast. tygodniu

Hejus, ja upatrzyłam sobie posciel 13-elementową z satyny bawełnianej z Kubusiem puchatkiem i tam jest w tym rożek ,przybornik na łozeczko z takich dodatkow i jeszcze podusia i kołderka do wozka w tym samym kolorze i to za 279zł 13-el Pościel 120 x 90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA (1004656174) - Aukcje internetowe Allegro

Super ten zestawik:)
Może i ja się na niego skuszę:)
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa:)
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś Puchatek:p Idealnie by baldachim pasował do pokoiku i kupionej wczesniej pościeli w Kubusia puchatka:):)
Ewela zamówiłaś ją już?

Cena super, zestaw super tylko ciekawa jestem czy mogą wymienić wypełnienie pościeli do łózeczka na wypełnienie do pościeli do wózka?

Ostatnia edycja:
Super ten zestawik:)
Może i ja się na niego skuszę:)
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa:)
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś Puchatek:p Idealnie by baldachim pasował do pokoiku i kupionej wczesniej pościeli w Kubusia puchatka:):)
Ewela zamówiłaś ją już?

Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.

Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.

No właśnie ja też;) A jeszcze z KUbusiem Puchatkiem to by idealnie pasowała:)
Czekam na odp na mojego maila w sprawie ewentualnej zamiany wypełnień i jak się zgodzi to raczej zamawiam, bo cena super:)

Bo nie wiem czy zauważyłaś, ale dodatkowo jest tylko pościel do wózka, bez wypełnienia:(
Na który wzór i kolorek się decydujesz?

`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007

Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?

Ostatnia edycja:
reklama
`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007

Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?

Jeszcze nic nie odpisała. Wydaje mi się że w weekend może już nie odpisać.
Jeszcze tak lukam i tu jest aukcja 4-cz zestawu do wózka 4-el POŚCIEL 135x100 z aplikacją (997638227) - Aukcje internetowe Allegro
Osobno jest jeszcze 2-el, więc sądzę że to w aukcji to tylko pościel bez wypełnienia.:(

Do góry