Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosiagro, a jak z jakością tego dodatkowego kompletu pościeli, bardzo mi się podoba i cena też świetna??
, nie jest sztywna w dotyku:-), i ma zdejmowaną poszewkę na ochraniacz
, chociaż nie wiem może wszystkie tak majaA oto moje łóżeczko, dzisiaj przyszło, jeżeli chodzi o pościel to nr 15 Na Łące Żółte
ŁÓŻECZKO 3 KOLORY GPK POŚCIEL HAFT ŚLICZNE (997304302) - Aukcje internetowe Allegro
do tego dobrałam drugi komplet pościeli
POŚCIEL 3 EL 100X135 GRUBY OCHRANIACZ ładna (992181143) - Aukcje internetowe Allegro
oraz przebierak na łóżeczko
przewijak przebierak na łóżeczko 60x120 (996511133) - Aukcje internetowe Allegro
Hejus, ja upatrzyłam sobie posciel 13-elementową z satyny bawełnianej z Kubusiem puchatkiem i tam jest w tym rożek ,przybornik na łozeczko z takich dodatkow i jeszcze podusia i kołderka do wozka w tym samym kolorze i to za 279zł 13-el Pościel 120 x 90 - BAWEŁNA 100% SATYNOWA (1004656174) - Aukcje internetowe Allegro
Super ten zestawik
Może i ja się na niego skuszę
Nie ma raczej obawy że będzie "sztywny" bo to bawełna satynowa
A jeszcze mój nowy motyw Kubuś PuchatekIdealnie by baldachim pasował do pokoiku i kupionej wczesniej pościeli w Kubusia puchatka
![]()
Ewela zamówiłaś ją już?
Jeszcze nie zamawiałam,czekam na wypłate mojego D. Ale dodam,ze sama spie w bawełnie satynowej i jest super ,miekka i wogole super sie prasuje ,nie jak sama bawełna.
No właśnie ja teżA jeszcze z KUbusiem Puchatkiem to by idealnie pasowała
Czekam na odp na mojego maila w sprawie ewentualnej zamiany wypełnień i jak się zgodzi to raczej zamawiam, bo cena super![]()
A jakie wypełnienie chcesz?
Bo nie wiem czy zauważyłaś, ale dodatkowo jest tylko pościel do wózka, bez wypełnienia
Na który wzór i kolorek się decydujesz?
`Wiesz,ze nie zwrociłam na to uwagi, myslalam,ze ona z wypełnieniem jest. Ja na turkusowy i nr.007
Ale luklam teraz i tam pisze kołderka i poduszka do wozka to jakby juz wypełniona jets. A ta babeczka ci cos odpisała?