reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Tylko pościel (http://www.allegro.pl/item997639412_997639412.html wzór 106 ta jasna). Przyszła stosunkowo niedawno więc nie miałam kiedy się pochwalić, dopiero jak wrzuciłyście linki to mi się przypomniało :) Pewnie chcecie wiedzieć jaka jakość pościeli :) moim zdaniem jest ok :) nie jest twarda i tylko obawiam się o tego pingwinka czy się spierać nie będzie, bo jeszcze jestem przed praniem pościeli.

Ostatnia edycja:
Ten Kubuś Puchatek rzeczywiście śliczny;) Ale jak dla mnie 3-części to trochę za mało:( Bo właśnie potrzebuję baldachimu:)

zdec ale chyba i tak będziesz potrzebowała więcej niż 1 kompletu pościeli?
Ja się zastanawiam nad tym czy 2 wystarczą.

2 komplet wystarcza na bank.

a to kupilam przed chwila i znowu sie spłukałam 999399391.jpg

zdec ale chyba i tak będziesz potrzebowała więcej niż 1 kompletu pościeli?
Ja się zastanawiam nad tym czy 2 wystarczą.

Ja już jeden mam:) Też w Kubusia Puchatka:) Kupiłam w sklepie, ale w komplecie jest tylko ochraniacz, pościel na kołdrę i poduszkę, dokupiłam wypełniania. A teraz szukam jakiegoś drugiego zestawu w którym będzie baldachim i rożek:)

Sądzę że 2 zestawy spokojnie wystarczą. Jeden ubierzesz a drugi masz czas żeby przeprać.

ewela okazuję się, że rzeczywiście miałaś rację. Odpisali mi na maila i rzeczywiście pościel do wózka jest z zaszytym wkładem. Teraz mnie jeszcze zaczęły zastanawiać firanki.:)

reklama

ja kupiłam łóżeczko inne DREWEX ŁÓŻECZKO MAŁY MIŚ Z SZUFLADĄ+GRATIS (998331198) - Aukcje internetowe Allegro ale pościel kupiłam u tego samego sprzedawcy co Ty:tak::tak::tak: tylko kolejka żółta POŚCIEL 3 EL 100x135 z haftem śliczne !!! (996164352) - Aukcje internetowe Allegro jestem nią zachwycona:-) jest śliczna. i przewijak też kupiłam od tego sprzedawcy żeby mieć z głowy:-p

Do góry