reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

Ja także powinnam mieć kawegoryczny zakaz wchodzenia na jakiekolwiek aukcje...ale co zrobić jak paluchy same wiedzą co wpisać...takie cudne ubranka, więc chociaż można oko zawiesić :-)

reklama
iza_tcz super to łóżeczko!! I w super cenie:) Pokażę je mojemu K. jak wróci z pracy i kto wie czy też takiego nie nabędziemy;)
oczywiście w kolorze róóóżowym:p:p:p:p

edit:) Ale tak jeszcze przeglądam te łóżeczka turystyczne, nie chcesz kupić z moskitierą? Bo ja tak dumam, bo potem w lecie mogłabym małą śpiącą wystawić u mamy na ogród i gdyby była moskitiera to nie martwiła bym się o owady latające;)

Ostatnia edycja:
dziewczynki zapraszam na moja aukcje (nie wiem czy moge sie reklamowac??jesli nie to przepraszam)codziennie cos nowego dochodzi!
wpiszcie w allegro konrad1501 i milej zabawy zycze

hej, ja juz kupilam, tylko 14 czesci z milpol kolor niebieski. Gatunkowo jest super, ale dokupilam jeszcze biala tylko posciel na zmiane tez milpol i jest bardzo sztywna, moze po praniu sie zmieni. Uwazam ze warto jeszcze dokupic rozek, bo ja mialam go mialam w zestrawie i jest bardzo fajny. Kupilam jeszcze torbe na pieluchy. Cenowo tez sie oplaca.

reklama
Do góry