reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
zdec - na allegro te pościele podrozały - o 30zł :(
ale sprzedawca prowadzi jeszcze sklep internetowy
Haftowany Miś - pościel 14-cz brzoskwiniowa
i ja czesc zeczy kupiłam na allegro a pościel przez stronke - dzięki temy mam dodatkowy pościeli :)
mam nadzije ze w przyszłym tygodniu bedzie - mam mi opisze - bo poznej do mnie bedzie szla troszkę dłużej - już nie moge się doczekać :)

Coś mi się popitoliło, nie chodziło mi o tą pościel bo ta jest do łóżeczek 120x60, a ja potrzebuję do 140x70 i zastanawiam się nad tą 14ele.pościel HAFTY 70x140 MILPOL (999045976) - Aukcje internetowe Allegro
Wypełnienia chciałabym wymienić na: przewijak na komodę.
I do tego dobrać jeszcze z tej serii: rogal do karmienia, kocyk polarowy i pościel do wózka.
Wyszło mi to wszystko coś koło 450zł:( I dlatego chciałam się dowiedzieć waszych opinii, żeby w razie czego jakieś beznadziei nie kupić:(
Jeszcze tak teraz zaczęłam się zastanawiać nad firankami i śpiworkiem:p:p

no mi tez tyle wyszło :(
ale wpadłam w depresje ze moja mała ma wszystko -prawie (kołyska, łózeczko, ciuszki, wózek, fotelik, karuzele nad łóżeczko, lezaczki, sterylizator, podgzewacz itp ) używane i zaszalałam - mało to niejest, też wołałam 140x70 ale dostaliśmy łóżeczko - jak nowe, mam nadzije ze troszke dzidzia wnim pomieszka

wzielam dodatkowa posciel, dodatkowe przescieradełko, powloczke na przewijak, przybornik na pampersy i pokrowiec na poduszke do karmienia bo mam ale jakos mi sie wydaje to niechigieniczne bo lezy i sie kurzy a tak przynajmniej bede miała powloczke - chyba to wszystko i to wychodzi ok460zł :( (ja wozka quinny i fotelika maxi cosi za tyle nie kupiłam ;)

reklama
Do góry