reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Witam,

wczoraj miałam amniopunkcję. Teraz czekam na wyniki. Bardzo się stresuje. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Zapłaciliśmy za Fish i do wtorku mają dzwonić z wynikiem. Z usg wynika, że będę miała syna.

reklama
Dziewczyny, a czy w poznaniu przed amnio jest jakaś konsultacja z genetykiem? Czy coś mówią, czy po prostu robią badanie?
Masz konsultacje z psychologiem jezeli wyrazisz na to zgode. Tylko tyle oferuje ul. Polna w zakresie opieki chociaz pielegniarki sa sympatyczne a pani ordynator wrecz przeciwnie

La luna dzia mialas dzis wyniki testu?!!?

Alex trzymam kciuki:-) a co bylo powodem do amino?

Wrzosowisko gratuluje dobeych wyniko:-) i.synka:-)

Co amino i konsultacji genetyka niepomoge:-\ niejestem na tym etapie....

julia - po usg genetycznym w genomie w rudzie śląskiej wyszło ryzyko 1:26, że dziecko może być chore. Po badaniu krwi ryzyko było 1:177 ale i tak radzili, żeby zrobić amnio. Zrobiłam też dla własnego spokoju.

wrzosowisko - gratuluję zdrowego synka :)

luna - a ty jakie miałaś wyniki, na jakiej podstawie robią ci amnio?

Dzięki dziewczyny :-) I w ogóle, dziękuję Wam, bo dzięki waszym wypowiedziom w tym wątku (przebrnęłam przez cały) było mi raźniej i spokojniej podchodziłam do samego zabiegu. Za kolejne dziewczyny trzymam kciuki, żebyście i Wy usłyszały dobre wiadomości :-)

Dzięki dziewczyny :-) I w ogóle, dziękuję Wam, bo dzięki waszym wypowiedziom w tym wątku (przebrnęłam przez cały) było mi raźniej i spokojniej podchodziłam do samego zabiegu. Za kolejne dziewczyny trzymam kciuki, żebyście i Wy usłyszały dobre wiadomości :-)

Kochana a przypomnisz w skrocie twoja historie?
Bardzo sie ciesze z twojej histori bo daj nadzieje Innym!!!

reklama
mialam dzis wizyte i test wyszedl 1:5 przeziernosc dalej podwyzszona wiec gin zaproponowal amniopunkcje ,zgodzilam sie i mam w czwartek za tydzien

Do góry