reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak chcę sprawdzić co z maluchem, to kładę się, biorę kilka głębokich wdechów( przy użyciu przepony) i maluszek odrazu się rusza:-) Sądzę, że poprostu, przez to, że ja raczej jestem w ciągłym ruchu, mały jest ukołysany do snu..

u mnie z kolei gdy dużo jestem w ruchu to i dzidzia się odzywa - nie daje mi chodzić :) i jak się położę to buszuje ale jak mam leniwy dzień to i maleństwo nie chce się ruszać ....tak było przez weekend i się mocno stresowałam...

karolka84 - też myśałam, że to może wyciszenie przedporodowe. byłam dziś na ktg i żadne bujanie brzuchem, pukanie nie dało efektu...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam późna wieczorowa porą :happy:
Mnie zawsze sie wydawało (moja lekarz tez tak mowila)ze upławy sa wówczas gdy nieprzyjemnie pachną i sa inne objawy takie jak pieczenie a przy tym nietypowa konsystencja kolor itp.
Rowniez mam ten dyskomfort wilgoci a ze nie ma żadnych z wyzej wymienionych przeze mnie objawow oprocz własnie wilgoci to sie nawet nie martwie.
Wody raczej tez rozpoznam jak zaczna sie sączyc(mam taką nadzieje;-))

Spokojnej nocy kochane :-)

Wiadomosc od Julii:
\10 marca o godz 23:37 urodzil sie Nataniel.
Waga 3500g dlugosc 53,8 na 10pkt

Julia wielkie gratulacje

Gekonek gratuluje

ewelcia--własnie miałam napisac ze julia urodziła...

ale to nie koniec nowin!

avanti85 tez urodziła
"z wielka radoscia zawiadamiam ze dzis o 0.35 przyszedł na swiat moj synek alanek, wazy 2820 i ma 53 cm jest sliczny i ma czarna czuprynke. cały poród trwał 1 h i 10 min wiec ekspresowo, pozdrowienia dla bb"

Gekonek-GRATULACJE!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry