reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie tej nocy bolał brzuch, taki niezbyt mocny tępy ciągły ból jak na okres, zjadłam dwie nospy i dziś jest OK. – w sumie to nie wiem, czy od razu brać nospę jak tylko choć trochę boli czy lepiej niezbyt dokuczliwy ból przeczekać…

reklama
A mnie dzis strasznie glowa boli moze przez to jest zmiana pogody,leje od rana i wieje na dwor nie da sie wyjsc.
brzuch mam tawrdy i wlasnie musialam sie polozyc bo i kregoslup i nogi odmowily posluszenstwa.

Dokadnie cie rozumiem ja dzis wyszlam i do samochodu tylko i juz ale mieszkam na 4 pietzre wiec mam troszke schodow do przejscia taka glupia jestm nie potrzebnie wyszlam teraz leze i jest ok

Jeju...naprawde zaczynam sie martwic, tak mnie boli pojenie lonowe, ze czasami zrobienie jednego kroczku graniczy z cudem....ja juz nie wiem czy to tak ma byc...:eek:

Stwierdziłam że się nie nadaje do ludzi :-D nie no może troszkę przesadzam, ale te wszystkie dolegliwości uprzykrzają jednak życie.Jechaliśmy dzisiaj do kolegi męża, siedzieliśmy u niego prawie 5 godzin i ja co chwile pozycje zmieniałam :-D po 2 godzinach mnie zaczął kręgosłup boleć, a po 4 lepiej nie mówić :eek: każde ułożenie ciało było dobre na 2 minuty. Do domu prowadziłam ja bo mąż wypił sobie piwko, i jak przed ciążą uwielbiałam jeździć wręcz kochałam, na żadnej imprezie nic nigdy nie piłam bo wolałam być kierowcą :-D to teraz denerwowały mnie światła samochodów z naprzeciwka (oślepiały mnie hmm :eek:) mam większe poczucie odpowiedzialności i bałam się jechać zbyt szybko ( hm a samochód mamy raczej sportowy hondę civic i lekko przycisnę i już duża prędkość) ojj co się ze mną stało, do tego staliśmy na światłach i złapał mnie skurcz w ręce na szczęscie szybko puścił. Teraz leżę i mój kręgosłup odpoczywa :-D hi hi ale plus wyjazdu jest taki że dostałam butelkę avent :-) kolegi mama jeszcze niedawno uczyła na szkole rodzenia i miały różne materiały i rzeczy promocyjne.

laila ja też zauważyłam że teraz mi mniej włosów wypada niż przed ciążą :-)

ATsonia tez tak mam,ale nie zawsze czasami taki mnie bol zlapie.
Agusia ja tez jak dlugo siedze to boli kregoslup i pozycje tez czesto zmieniam,koszmar.
Ale jeszcze troszke-damy rade!!!:-):happy2:

Jeju...naprawde zaczynam sie martwic, tak mnie boli pojenie lonowe, ze czasami zrobienie jednego kroczku graniczy z cudem....ja juz nie wiem czy to tak ma byc...:eek:
wczoraj miałam wizytę - ja mam nieraz taki ból krocza i spojenia że nie mogę chodzić i siedzieć - lekarz stwierdził że to normalne, że wszystko się naciąga i dziecko i macica jest coraz większa więc jest ucisk

A wiecie ze mnie kosci lonowe nie bola,wlosy tez nie wypadaja bardziej niz zwykle,cere zawsze mialam ladna czy to w ciazy czy nie.Za to bola mnie biodra i wczoraj odkrylam ze coraz ciezej mi sie podetrzec na kibelku...Jakos tak ciezko reke wykrecic-wszystko ciagnie.

reklama
A mnie wczoraj na wieczor jak sie polozylam zaczelo cos kluc w brzuchu,potem o drugiej jak wstala na siku tez tak mnie klulo,nie moglam zmienic pozycji:szok::szok::szok:teraz tez cos odczuwam ale mniej.
Czy ktoras z Was tez cos kluje?
kurde z dnia na dzien dochodza jakies inne dolegliwosci!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry