- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

Vinniki
Mamusia chłopczyków
Truda, dołączam do trzymających kciuki

Życzę wszystkiego najlepszego Tobie i malutkiej, będzie dobrze!!!

M 

modroklejka
Gość
dosałam dzis kojelnego smsa od trudy-kazała pozdrowic wszystkie ciotki i napisała ze mała wazy 2800 i jest rozwinieta jak w 38 tyg..skurczy narazie nie ma ale dostaje antybiotyki bo ma podwyzszone leukocyty

S 

Sara27
Gość
Pozdrowienia dla szpitalnych dziewczyn!
Ciekawe ktora sie pierwsza rozpakuje-najwazniejsze ze maluchy zdrowe i juz gotowe do przjscia na swiat

Ciekawe ktora sie pierwsza rozpakuje-najwazniejsze ze maluchy zdrowe i juz gotowe do przjscia na swiat

Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
One sa pod dobrą opieką, wic pewnie któraś z nas pierwsza poleci

M 

modroklejka
Gość
wiecie co?
zauwazyłam dzis na bieliznie brazowe plamki-taki w sumie jakby zel z plamkami...dziwne...najgorsze ze nawet nie mam jak do gina zadzwonic bo z nowym sie jeszcze nie umówiłam a ze starym juz nie mam kontaktu...

zauwazyłam dzis na bieliznie brazowe plamki-taki w sumie jakby zel z plamkami...dziwne...najgorsze ze nawet nie mam jak do gina zadzwonic bo z nowym sie jeszcze nie umówiłam a ze starym juz nie mam kontaktu...

S 

Sara27
Gość
a zebys wiedziala
ja moge nawet poleciec po weekendzie bo juz w weekend mam byc czysta od lekow;-)

ja moge nawet poleciec po weekendzie bo juz w weekend mam byc czysta od lekow;-)
avanti85
Entuzjast(k)a
wiecie co?
modroklejka może jedź do szpitala bo mi się wydaje że to może czop sluzowy odchodzić
 ale nie chcę Cie straszyć
 ale nie chcę Cie straszyć 
reklama

M 

modroklejka
Gość
w sumie tez o tym pomyslałam...ale nie było tego za duzo...sama nie wiem

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się: