hehhehe aleś dowciapna ;-)
No widzę, że chcesz zrobić sąsiadce niespodziankę i tak od tyłu jej fotkę strzeliłaś ;-)
Przede wszystkim postaraj się wyprostować. Przyganiał kocioł gankowi – ja też się garbię ale wiedząc o tym staram się trzymać prosto. Stań przed lustrem i zobacz różnicę – pierś w przód, podbródek wyżej

Masz ładną szyję ale brakuje na niej czegoś drobnego, jakiegoś delikatnego naszyjnika lub łańcuszka. To prawda, że jesteś większa w barach ale do pakerki duuużo Ci jeszcze brakuje

;-) Masz bardzo ładny dekolt – żadnych wystających kości , wręcz prosi się żeby go troszkę dyskretnie odsłonić. Za dekoltem i biust- taki w sam raz. Niżej brzuszek i małe wcięcie w talii. Biodra i tyłeczek są bardzo sexy

i nawet grubsze uda nie przekreślą ich piękna. Kasiu masz świetne łydki!
A teraz zasady dot. ubioru.
Zakazy – nie noś obcisłych ubrań, bo wtedy sprawiają wrażenie jakbyś pożyczyła je od młodszej siostry. Krótkich żakietów, legginsów dziś się pozbądź z szafy! Krótkie rękawki są niewskazane –lepiej coś cienkiego jak mgiełka ale z rękawkiem jak poniżej. Be też są – sukienki i topy na cieniutkich ramiączkach, bez rękawów, z pionowymi szwami, duże bransoletki, spodnie biodrówki, workowate i przykrótkie bluzki. Sukienki o prostej linii są nie dla Ciebie
Nakazy- Staraj się jeżeli to możliwe nosić bluzki z rękawem ¾ - podkreślą, że masz ładne przedramiona i delikatne nadgarstki. Bufki w rękawach dodadzą Ci elegancji , a obszerniejsza pacha sprzyja grubym ramionom. Wskazane są drobne desenie na materiale – odwracają uwagę od ramion. Bluzki delikatnie dopasowane w pasie z dekoltem V, gorsetowe lub wiązane z boku albo z marszczeniami. Polub szerokie paski. Sukienki z obniżoną talią spełniającą rolę szerokiego pasa są super! Żakiety dłuższe dopasowane w talii. Podobnie jak ja i dla mnie spływające po ciele ubrania są stworzone dla Ciebie ;-) Jak lubisz styl Empire to polecam. Spódnice o linii A i dzwony są na tak.