Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pinka, nie znam osoby bardziej miłej niż moja siostra Meg.:-) Naprawde. Napisała że masz figurę bez wad. Bo to widać na zdjęciach.Jeżeli masz kompleksy to nam je zdradź, bądź też wklej fotki które je uwidaczniają wówczas napewno pomożemy Ci.Po dokładnych oględzinach Twoich zdjęć Pinka razem z moją siostrą Kasią nie zauważyłyśmy takich wad figury, które mogły by Ci spędzać sen z powiek, więc może wklej zdjęcia na których widać jaką masz figurę albo może poszukaj lepszego zajęcia niż pisanie do nas![]()

jestem strasznie chuda i wszystkie ubrania wiszą na mnie jak na wieszaku mam tyłek jak by mnie kto patelnią chlasnoł
przedewszystkim obwisle małe cycki macie cos na to???? bo ja lubie dekolciki ale z takimi cyckami to wstyd sie pokazywac.....
Brak cyckow to nie tragedia pomyśl że niektóre z nas wleczą je codzień za soba.Musisz mieć odpowiedni biustonosz.Push up, dobra jest też bardotka.
Na płaskim tyłku trzeba mieć kieszenie,
To że jesteś szczupła to zaleta, ale jeżeli Ci z tym źle to spraw sobie spodnie typu szwedy - od linii bioder proste i szerokie nogawki - spowodują, że będziesz wyglądać mniej chudo.