• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Droga Pani.
Polecic mogę przetacznik leśny. W lecznictwie ludowym stosowany był jako środek poprawiający przemianę materii w zmęczeniu i osłabieniu wiosennym:tak: oraz jako środek ogólnie odtruwający w celu oczyszczenia krwi. Ma on wspaniałe działanie lecznicze w przypadku nerwowości:tak:,wynikającej ze zmęczenia pracą umysłową(przy 2 beboków to oczy trzeba miec dookoła głowy).Pozwala on zachowac dobrą pamięc,usuwa uczucie zawrotów głowy,a zmieszany z liścmi selera usuwa neurastenię(postac nerwicy),jak również melancholię.Jedna szklanka herbatki wypita wieczorem przed snem dokonuje prawdziwych cudów:tak:.

Droga pani Marto!!! Zauwazylam,ze mimo mych usilnych staran moj brzusek rosnie zamiast malec:baffled::baffled:I nie jest tego przyczyna ,ze zostal zamieszany ale, moj nieustajacy apetyt.Czy moglaby pani polecic mi jhakies ziolo na zmniejszenie wilczego wprost apetytu???I na pozbycie sie zbytniego roztrzepanai???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry