reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
A więc Meg: przedewszystkim przy takiej figurze zdecydowane :no:NIE :no:jest dla: spodni biodrówek, krótkich topów odsłaniających brzuszek, żakietów do bioder, obcisłych ale i też workowatych ciuchów no i legginsów.
A :tak:zielone światło:tak: jest dla: bluzek, które swobodnie spływaja po brzuszku, szerokich (BROŃ BOŻE mocno zaciśniętych) pasków na biodrach (pomagają stworzyć wrażenie wąskiej talii), płaszczy dopasowanych i rozpiętych w pasie (j.w.) i oczywiście głębokich dekoltów V, i jeśli lubisz spódnice to polecam te w kształcie litery A -równoważą proporcje, podobnie jak spodnie dzwony.:-p

reklama
he he he, no tak. A więc skoro znasz już zasady to ja Ci daję 1000 Euro. I spotykamy sie jutro o 10 rano na Grafton Street w Dublinie na zakupach. Niestety inny termin nie jest mozliwy. Także do juuuuutra...
A Meg jeszcze jedno, rzuć okiem na te fotki i napisz prosze chociaż krótki post. Wiesz o czym. Co jest, co może być i co powinno być....

hehhehe aleś dowciapna ;-)

No widzę, że chcesz zrobić sąsiadce niespodziankę i tak od tyłu jej fotkę strzeliłaś ;-)
Przede wszystkim postaraj się wyprostować. Przyganiał kocioł gankowi – ja też się garbię ale wiedząc o tym staram się trzymać prosto. Stań przed lustrem i zobacz różnicę – pierś w przód, podbródek wyżej:tak::tak:Masz ładną szyję ale brakuje na niej czegoś drobnego, jakiegoś delikatnego naszyjnika lub łańcuszka. To prawda, że jesteś większa w barach ale do pakerki duuużo Ci jeszcze brakuje:-p;-) Masz bardzo ładny dekolt – żadnych wystających kości , wręcz prosi się żeby go troszkę dyskretnie odsłonić. Za dekoltem i biust- taki w sam raz. Niżej brzuszek i małe wcięcie w talii. Biodra i tyłeczek są bardzo sexy :tak::tak: i nawet grubsze uda nie przekreślą ich piękna. Kasiu masz świetne łydki!

A teraz zasady dot. ubioru.

Zakazy – nie noś obcisłych ubrań, bo wtedy sprawiają wrażenie jakbyś pożyczyła je od młodszej siostry. Krótkich żakietów, legginsów dziś się pozbądź z szafy! Krótkie rękawki są niewskazane –lepiej coś cienkiego jak mgiełka ale z rękawkiem jak poniżej. Be też są – sukienki i topy na cieniutkich ramiączkach, bez rękawów, z pionowymi szwami, duże bransoletki, spodnie biodrówki, workowate i przykrótkie bluzki. Sukienki o prostej linii są nie dla Ciebie:no:
Nakazy- Staraj się jeżeli to możliwe nosić bluzki z rękawem ¾ - podkreślą, że masz ładne przedramiona i delikatne nadgarstki. Bufki w rękawach dodadzą Ci elegancji , a obszerniejsza pacha sprzyja grubym ramionom. Wskazane są drobne desenie na materiale – odwracają uwagę od ramion. Bluzki delikatnie dopasowane w pasie z dekoltem V, gorsetowe lub wiązane z boku albo z marszczeniami. Polub szerokie paski. Sukienki z obniżoną talią spełniającą rolę szerokiego pasa są super! Żakiety dłuższe dopasowane w talii. Podobnie jak ja i dla mnie spływające po ciele ubrania są stworzone dla Ciebie ;-) Jak lubisz styl Empire to polecam. Spódnice o linii A i dzwony są na tak.:tak::tak:

Kasiu sasiadka ;-) kupila sobie kostium kapielowy na lato i chciala zapytac czy ma go oddac czy tez obleci? Nie nosila nigdy zebry ale pomyslala ze moze by odwrocila uwage od brzuszka...co myslisz? Napisz jak znajdziesz czas.

Załączniki

• IMG_4498.JPG
    IMG_4498.JPG
    42,2 KB · Wyświetleń: 79
:-):-):-)
Kostium kąpielowy bardzo pomysłowy. Zeberkowe esy floresy sprytnie ukryły brzuszek. Wcale go nie widać. Poza tym jest bardzo praktyczny. Jak leżysz to podciągasz go w góre i opalasz brzuszek, a jak idziesz sie zmoczyć tudzież kupić sobie loda to opuszczasz i nikt nie widzi, tego co nie powinien zobaczyć. Do tego pareo na bioderka, słomkowy kapelusz i wyglądasz zjawiskowo......

reklama
a co o mnie myslicie??????????????????? mam niestety tylko takie zdjecia mam nadzieje ze w czymś wam pomogą:-):-D

Załączniki

• SL731213.jpg
    SL731213.jpg
    78,2 KB · Wyświetleń: 75
  • SL731378.jpg
    SL731378.jpg
    138,4 KB · Wyświetleń: 71
  • SL731374.jpg
    SL731374.jpg
    97,2 KB · Wyświetleń: 55
Do góry