reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A my uciekamy od babc daleko nad morze ;D ;D a wrócimy jak juz nie bedzie. ;D
wiecie, moze to i glupi problem ale dzisiaj wlasnie tak mi wpadlo do glowy ze jak wroce do pracy to duzo bardziej wolalabym zeby moja mama zajmowala sie malym przychodzac do mnie do domu a nie zebym ja go tam zanosila, tylko ze ona tak nie chce :/ a przeciez mlodemu duzo lepiej by bylo gdyby siedzial w swoim domku, tu ma swoje zabawki, lozeczko i ogolnie znan otoczenie.
kropecka - ja tez tak wolę dlatego poszliśmy z moją mamą na układ - po prostu rano moją mamę będzie Roman do domu przywoził ( jej się nie chce ciągnąć autobusami w zimie - bo zimno i ciemno) - i ja się jej nie dziwię.
no jutro wieki dzien dla babci,zostanie z Natka cala noc i pol dnia,och boje sie oby nie dala jej popalic,mama wie,ze wieczor jest dla nas bardzo wazny wiec pewnie nie bedzie dzwonic aby mnie martwi,no chyba ze bedzie juz sajgon,trzymajcie kciuki.Mala juz zna miejsce babci,no ale bez mamy nie byla jeszcze tak dlugo i niewiem jak przzyje ta rozlake,w nocy wydaje mi sie bedzie ok,a w dzien hmmmm...jak nie zobaczy mojej twarzy,moze za bardzo paikuje.............
reklama
oczywiscie ze to jest mniejszy stres dla bobo...
Kropecka to nieladnie z jej strony...szczegolnie jak piszesz ze to obok....
Maxin nic sie nie martw! skoro twoja mama tak dobrze cie wychowala da sobie rade i z Natka!!! chyba nie jest staro swiecka!
Kropecka to nieladnie z jej strony...szczegolnie jak piszesz ze to obok....
Maxin nic sie nie martw! skoro twoja mama tak dobrze cie wychowala da sobie rade i z Natka!!! chyba nie jest staro swiecka!
Podziel się: