• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Badania hormonalne mężczyzny

KAROLA2525

Fanka BB :)
Hej. Mój mąż zrobił badania. Mieści się w normie. Zerknijcie
Czy tak jak u kobiet stosunek LH do Fsh powinien być zbliżony do 1 u mężczyzn również?? Dodaje zdj wyników.
Screenshot_20220923_181830_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20220923_181822_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20220923_181810_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20220923_181751_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20220923_181703_com.android.chrome.jpg

reklama
Wyniki w normie, więc raczej nie ma się co czepiać. A do czego te badania? Staracie się o ciąże? To podstawa powinno być badanie nasienia. My przez 4 lata starań nie robiliśmy nigdy tych wyników mężowi, mi owszem ale nie u niego. Lekarz to zlecił?

Tak staramy się o dziecko. Tak lekarz. Nasienia jeszcze nie robiliśmy
A czy ten lekarz zna się na leczeniu niepłodności czy jest po prostu gienkologiem? Pytam bo ja też mailami doczynienia z różnymi. I dużo czasu i kasy starcilismy na pseudospecjalistow.
Jeśli o hormony chodzi to należałoby skupić się na Tobie bardziej a u facets badanie nasienia.
To na początek.
Drożność jajowodów, czy budowa.macocy ok, czy występuje owulacja, monitoring owulacji, ewentualnie stymulacja.
Potem kolejne etapy.

A czy ten lekarz zna się na leczeniu niepłodności czy jest po prostu gienkologiem? Pytam bo ja też mailami doczynienia z różnymi. I dużo czasu i kasy starcilismy na pseudospecjalistow.
Jeśli o hormony chodzi to należałoby skupić się na Tobie bardziej a u facets badanie nasienia.
To na początek.
Drożność jajowodów, czy budowa.macocy ok, czy występuje owulacja, monitoring owulacji, ewentualnie stymulacja.
Potem kolejne etapy.
Ginekolog.
Jeśli o mnie chodzi to mam torbiela na jajniku z endometrioza.
Za miesiąc idę na kontrolę zobaczymy jak bedziem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry