Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki za wskazówki;-)Malina79 a miałaś robione wymazy ? Jeżeli nie to naprawdę warto zrobić chlamydie, ureaplzme, mykoplazme, poza tym bakteriologie i mykologie. Poza tym toxo, cytomegalie ;-)
pozdrawiam

niestety nas życie do tego zmusiło ... :-(
nawet jak gin nie będzie zalecał Ci badań, warto je robić na własną rekę. Oni w większści twierdzą, że po pierwszym poronieniu nie trzeba. Ciekawe czy sami chceli by to przechodzić kilka razy, żeby utwierdzać się w swoich teoriach.

dzięk..... żeby nie zapeszyć;-)trzymam kciuki &&&& ;-)
A potem sie dziwimy ze codziennosc nas zaskakujePoczytałam sobie i już pospisywałam z forum te wszystkie badania, i pójdę z gotowcemdo gina.
Tak bardzo bym chciała trafić już na porządnego lekarza a nie na kolejnego konowala...
"nie wiem co na myśli miała moja gin. stwierdziając że wszystko ok. i mozna sie starać jak na wizycie po poronieniu nie wysłala mnie na żadne badania tylko mi cytologie zrobiła " -malina - ginekolog, do której poszłam 6 tygodni po moim przedwczesnym porodzie - też pobrała mi tylko cytologie, powiedziala,że jest ok, usg nie zrobiła bo stwierdzila,że nie ma potrzeby (na prywatnej wizycie) a z ciążą kazała się tylko wstrzymać do grudnia i dzialać... Coś mi się wierzyć nie chcialo i pojechałam (500km) do lekarza ze szpitala w ktorym lerzałam na podtrzymaniu -i co się okazało? że mam zakaz zachodzenia w ciążę dopóki nie będę miała zszytej szyjki.. jeśli nie to strace kolejne dziecko....(później byłam jeszcze u gina tu w wawie - i też to potwierdził)nic tylko nagrywać na dyktafony tych partaczy...
pozdrawiam i miłego dnia zycze