Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kalkulacja, kalkulacja. O nifty pro muszę poczytać, ale to pewnie tylko rozszerzenie. I tak mam pewność, że mojej wady nie wykryje, mimo że jest duża.Wlasnie to nie kalkulacja. Pozatym w Nifty pro zdaje mi sie ze jest to tez wykrywane. W samym Nifty nie wszystko było
Kalkulacja, kalkulacja. O nifty pro muszę poczytać, ale to pewnie tylko rozszerzenie. I tak mam pewność, że mojej wady nie wykryje, mimo że jest duża.
badaniaprenatalne.pl
Wlasnie to nie kalkulacja. Pozatym w Nifty pro zdaje mi sie ze jest to tez wykrywane. W samym Nifty nie wszystko było
To nadal kalkulacja tylko. Bardziej dokładna, ale kalkulacja. W wyniku jest podane ryzyko, a nie konkretnie czy dana wada występuje, czy nie.
Jest, tylko mniejszymAle nie jest gdybaniem jak pappa
Tylko to test nie dla każdego, np. dla mnie nie. I tak, rozmawiałam z genetykiem, nawet dwoma. Sama też jestem genetykiem, tylko nie od ludzi, ale mechanizmy genetyki działają tak samo u wszystkich organizmów eukariotycznych.Gdyby to była tylko statystyka/kalkulacja to genetycy zalecaliby jedynie badania inwazyjne. Warto o NIFTY najpierw poczytać, porozmawiać z genetykiem, na dole mojego wyniku jest też informacja jak to działa. Mam wrazenie, że tego typu badania skreślają osoby (i odradzają je innym), które go w ogóle nie wykonywałyKażdy ma wybór, nie nam oceniać. Nie wszyscy chcą się poddać badaniom diagnostycznym = inwazyjnym.
Uwazam, że jeśli po USG genetycznym jest wskazanie do dodatkowych testów to:
a) zrobić NIFTY zamiast PAPPa
b) dać sobie spokój
Gdyby to była tylko statystyka/kalkulacja to genetycy zalecaliby jedynie badania inwazyjne. Warto o NIFTY najpierw poczytać, porozmawiać z genetykiem, na dole mojego wyniku jest też informacja jak to działa. Mam wrazenie, że tego typu badania skreślają osoby (i odradzają je innym), które go w ogóle nie wykonywałyKażdy ma wybór, nie nam oceniać. Nie wszyscy chcą się poddać badaniom diagnostycznym = inwazyjnym.
Uwazam, że jeśli po USG genetycznym jest wskazanie do dodatkowych testów to:
a) zrobić NIFTY zamiast PAPPa
b) dać sobie spokój