SalsaPL
https://www.siepomaga.pl/iwona-fedyk-krynicka
Ja jeszcze 2.5 tyg [emoji85] wiec wynik przy dobrych wiatrach do końca maja, lub początek czerwca.Masz racje! Ja Ciebie posłuchałam i dzianinę na nifty[emoji847][emoji255]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze 2.5 tyg [emoji85] wiec wynik przy dobrych wiatrach do końca maja, lub początek czerwca.Masz racje! Ja Ciebie posłuchałam i dzianinę na nifty[emoji847][emoji255]
Na jaki wynik? Robiłaś amino, że dopiero za 2,5 tyg?Ja jeszcze 2.5 tyg [emoji85] wiec wynik przy dobrych wiatrach do końca maja, lub początek czerwca.
Kolejne niftypro, umówione na 25.05 wtedy bedę miała 10tydzien [emoji4] Robie jeszcze przed usg prenatalnym, żeby znowu isc z wynikiem i spokojną głową.Na jaki wynik? Robiłaś amino, że dopiero za 2,5 tyg?
ja czekam na wynik nifty pro. Mam nadziej , że we wtorek już będzie [emoji1434]
Aaa, to pierwsze nifty w któremu tyg robiłaś?Kolejne niftypro, umówione na 25.05 wtedy bedę miała 10tydzien [emoji4] Robie jeszcze przed usg prenatalnym, żeby znowu isc z wynikiem i spokojną głową.
Amino za żadne skarby bym nie zrobiła.
Poprzednie niftypro było robione.. prawie 2 lata temu [emoji3059] Dokładnie 2 lata bez 1 miesiaca [emoji4][emoji4][emoji4] Synek ma już 15 miesięcy [emoji173]Aaa, to pierwsze nifty w któremu tyg robiłaś?
nie powiedzieli , że wiarygodne są ok 10tc? Czemu tak szybko były robione?
Rozumiem ! Czyli to dopiero początek przygody z maleństwem ! Gratuluje !Poprzednie niftypro było robione.. prawie 2 lata temu [emoji3059] Dokładnie 2 lata bez 1 miesiaca [emoji4][emoji4][emoji4] Synek ma już 15 miesięcy [emoji173]
[emoji4] teraz czekam tylko na badanie. Do tego czasu na łeb chyba dostane [emoji85][emoji85][emoji85]Rozumiem ! Czyli to dopiero początek przygody z maleństwem ! Gratuluje !
To czekamy na 10 tc [emoji1434]
Będzie dobrze !!![emoji4] teraz czekam tylko na badanie. Do tego czasu na łeb chyba dostane [emoji85][emoji85][emoji85]