Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oooo bardzo dziękuję za info bo nawet o tym nie myslalam... muszę skontrolować znowu w najbliższym czasie. Mialam usg tarczycy jakieś pół roku temu i wszystko było ok ... no ale to się lubi zmieniać w czasie .@Aneczka2021 tak, bardzo ok sąPowodzenia.
@Bibi89 tak, trochę za wysokie. Jeśli zajdziesz w ciążę to od razu kontroluj, nie czekaj na zalecenie lekarza, bo może szybko się podnieść i trzeba będzie szybko hormon tarczycy włączyć![]()
Ja miałam takie TSH w 4tc jak robiłam pierwsze badania po potwierdzeniu ciąży. Ładnie spadło samo w pierwszym trymestrze, dopiero w trzecim skoczyło mi do 4,2 nagle i trzeba było włączyć tabletki na niedoczynnosciNie znam się ale też chętnie się dowiem bo ft3 i ft4 mam identyczne, natomiast tsh mam 2.5 ... obawiam się że może być lekko za wysokie chociaz lekarz nic nie powiedział
Nie, nie maOooo bardzo dziękuję za info bo nawet o tym nie myslalam... muszę skontrolować znowu w najbliższym czasie. Mialam usg tarczycy jakieś pół roku temu i wszystko było ok ... no ale to się lubi zmieniać w czasie .
Są jakieś domowe sposoby na ogarniecie TSH?
najlepiej mieć w okolicy 1 i do tego dążyć, ja miałam 2,3 ale mam Hashimoto i włączony hormon, który mi to zbijał i się udało. Zbadaj jeszcze atpo o atgNie znam się ale też chętnie się dowiem bo ft3 i ft4 mam identyczne, natomiast tsh mam 2.5 ... obawiam się że może być lekko za wysokie chociaz lekarz nic nie powiedział
Atpo 29 I atg <15 Ul/ml wydaje się że wg normynajlepiej mieć w okolicy 1 i do tego dążyć, ja miałam 2,3 ale mam Hashimoto i włączony hormon, który mi to zbijał i się udało. Zbadaj jeszcze atpo o atg![]()
Jod wpływa na TSH@Aneczka2021 tak, bardzo ok sąPowodzenia.
@Bibi89 tak, trochę za wysokie. Jeśli zajdziesz w ciążę to od razu kontroluj, nie czekaj na zalecenie lekarza, bo może szybko się podnieść i trzeba będzie szybko hormon tarczycy włączyć![]()