reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

Kaana mam nadzieję, że nie straszę :-D ja też zawsze lubiłam historie porodowe, wszystkie były masakryczne ale mnie to nie odstraszało. Nadal marzę o porodzie sn. Bardzo chciałam tak rodzić wtedy ale się nie udało. Dopytuje lekarzy, czy teraz jest szansa, to nikt nie zaprzecza bo każda ciąża jest inna. Kwestia tego jak zachowa się blizna pod koniec ciąży. Chodzi mi bardziej o to, że trzeba być psychicznie gotowym na różne rozwiązania. Najważniejsze jest żeby nam i dzieciom nic się nie stało :) na cc na życzenie nigdy bym nie poszła no ale jak trzeba, to trzeba.

Anio0 może nie zniesiesz ;) ale emocje są za każdym razem. Ja w poprzedniej ciąży byłam na usg 3D (w 2 i 3 trymestrze) i polecam - dla mnie i dla męża to było niesamowite tak podglądać synka w brzuchu, patrzeć jak ziewa, uśmiecha się, ssie kciuk itp :) nie dublowałam usg tylko te obowiązkowe wykonywałam prywatnie. Tam mieli taki lepszy sprzęt, najpierw doktor robił wszystkie pomiary tak jak trzeba, a potem zabawa w podglądanie plastusia ;) a jak teraz oglądam te zdjęcia, to wypisz wymaluj mój Michałek :)

reklama
Ja po wizycie, wszystko w porządku. Fasolka ma 13 mm, serduszko biło 160. Wyruszyłam się. Cieszę się bardzo, i uspokoiłam się. Termin z OM wychodzi na 24.06 a z usg na 22.06. Czyli 8 tydzień mamy.

8 tygodniowa fasolka :-)

Załączniki

• 1447283591240.jpg
    1447283591240.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Do góry