Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gratuluje dziewczyny ! Bardzo sie ciesze ze udane wizyty . Przejrzalam Posty Ale na szybko bo padam.. Ja zaczelam pokowanie Wiec siedzialam w praniu i walizkach ..życzę powodzenia jeśli któraś z was ma jutro wizytę dziekuje jeszcze raz ze trzymaliście kciuki. Dobranoc ;*
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Mnie ze szpitala wypisali w poniedziałek - to te moje nieszczęsne jelita mnie tam przygnały;/ Ale nie ma tego złego 2 razy mogłam sobie podglądnąć maluszka i usłyszeć że jest wszystko w porządku W pon wypisali mnie ze względu na wtorkowe badanie więc obecnie jestem już po prenatalnych, miałam we wtorek wieczorem, z usg wszystko wyszło w jak najlepszym porządku, czekam jeszcze na wyniki z krwi (choć wiem, że to badanie z krwi to czysta statystyka i ja nie będę się nim sugerować nawet jeśli coś wyjdzie nie tak...po prostu skoro na usg wszystko wyszło ok to szkoda moich nerwów) Płeć też poznaliśmy Marchewki nie dało się przeoczyć więc na 80 % będziemy mieć synka Mąż jest przeszczęśliwy Trzymam kciuki za kolejne wizytujące!