reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Pkowalska, gratuluję wizyty, fajny ten lekarz, szczególnie jak na NFZ :happy:

Też jestem ciekawa, u ilu z nas te pierwsze typy płci się potwierdzą :wink:

Judy jak mój sie zmieni to sie nie obrazę
Wogole to wstyd sie przyznać ale ja naprawdę myślałam ze powie ze dziewczynka i maz jak do mnie dzwonił to sie popłakałam ze to jednak chłopak wiem głupia jestem ważne ze zdrowe ale ja sie znowu chwytam tego ze to nie 100% jestem nie normalna i możecie mnie zbiczowac [emoji25]

Pkowalska jak urodzi się chłopak po pewnym czasie nie będziesz sobie wyobrażać jak to mogłaś chcieć dziewczynkę. Zawsze chciałam syna a po tej mojej cudnej gwieździe to moge mieć drugą taką ;)

pkowalska bardzo się cieszę, że wszystko dobrze u Twojego "synka" :p :):) :*:*
Ja wczoraj chyba z 3 h grzebałam w necie i szukałam inf na temat płci i ciężko tak wcześnie określić, pamętajmy że lekarz ma 50 % szans na trafienie i czasem sie to potwierdza a czasem nie.

Paulina dziekuje [emoji12]u mnie to jest już raczej 80 % w 13 tygodniu powiedział ze raczej chłopak ale ze za wcześnie itp a dzis 16 tydzien powiedział ze chłopak jak sie z pytałam czy dziewczynka sie z tego nie zrobi to powiedział ze już mnie lubi ze on zawsze tez chciał córkę i ma córki i mówi ze łatwiej z dziewczynkami ze chłopcy bardziej marudni ale u mnie to tak 80 % szans ze to raczej chłopak no nic pocieszył mnie hehe

No w sumie pkowalska masz rację, no ale zobaczymy za 4 tygodnie czy się potwierdzi :):) Ja jeszcze muszę czekać 8 tygodni, zeby na 100% się przekonać kto u mnie siedzi:)

reklama
Do góry