reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

To chyba jest tak, jak Judy napisała- ja też kiedyś myślałam, że parka to układ idealny, a teraz po pierwszej córce- myślę już tylko o dziewczynce, o mężu nie wspomnę :rolleyes2: córeczki tatusia...
Pkowalska, zobaczymy na połówkowym usg, co będzie, może jeszcze dziewuszka?

reklama
pkowalska gratulacje:) znam ten "ból" ale chłopcy są bardzo mamini ;) choć ja mimo że mam swój skarb dalej marzę o dziewczynce. Jak będzie drugi siurak to już w ogóle przepadło :p

Ostatnia edycja:
W sumie racja czekam do połówkowego mam 18 stycznia [emoji12]ale teraz chyba zacznę szukać imienia i zacznę myślec o tym moim synku bo aż wstyd
I widzę ze wiekszasc chce dziewczynki ;-)

Franka, pkowalska super! :-D
Franka Nie martw sie... bole brzucha sa niestety normalne na tym etapie. Wszystko sie rozciaga i powieksza... Mnie raz kluje po bokach, a innym razem boli dosc mocno w dole bucha, w nocy czuje bioderka.
pkowalska mam glupie pytanie... a jak sprawdza lekarz ta szyjke? Przez usg brzucha czy przy badaniu ginekologicznym? A ja chce chlopaka :-p Okazalo sie, ze siostra bedzie miala dziewczynke wiec fajnie byloby miec parke w rodzinie :-) :)

Pkowalska nie miej wyrzutów sumienia. Teraz chcesz dziewczynkę, a jak urodzi się chłopak to zapomnisz czemu w ogóle o tym myślałaś ;) Ja jestem mamą synka i kocham go nad życie. Z resztą od początku wiedziałam, że będę miała synka i nie wyobrażałam sobie siebie z córeczką ;) teraz chciałabym córeczkę, do pary, ale nie jest to coś co spędzałoby mi sen z powiek. Fakt, z dziewczynkami ponoć łatwiej, podobno są grzeczniejsze itp. Ale wiecie, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;) Chłopcy tez bywają grzeczni, bezproblemowi i spokojni. Mój akurat jest z tych niespokojnych ;) ale wszystkie moje koleżanki które mają synków mają własnie takich bezproblemowych, a te które mają córki narzekają, że małe zołzy ;) zwłaszcza bunt dwulatka dziewczynki gorzej zniosły (z mojej obserwacji). Ostatecznie kocha się każde dziecko więc się nie martw, że synka nie pokochasz bo tak przeciez nie będzie :)

Ja jestem po wizycie, ale nie ma co pisać. Słyszałam serduszko ale bez podglądu, Połówkowe mam 11 albo 18 stycznia (dopiero muszę się zapisać). Wtedy będzie co opowiadać ;)

Happy mnie badał na fotelu i usg i na koniec mówił ze szyjka ładna nie wiem kiedy ja podglądał [emoji6]
Mamka dziekuje wiem ze pewnie pokocham synka no nic teraz musze sie skupić na tym ze to chłopak i jakos to bedzie a na połówkowe umawiaj sie na 18 znowu będziemy miały razem [emoji12]

Happy mnie badał na fotelu i usg i na koniec mówił ze szyjka ładna nie wiem kiedy ja podglądał [emoji6]
Mamka dziekuje wiem ze pewnie pokocham synka no nic teraz musze sie skupić na tym ze to chłopak i jakos to bedzie a na połówkowe umawiaj sie na 18 znowu będziemy miały razem [emoji12]

Już sie umówiłam na 18.01. godz. 16:30 :D a Ty na którą masz?

reklama
Do góry