reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Ale dziewczynce też mogą się wargi tam skleić ;)
Mój syn w okresie noworodkowym miał zakażenie układu moczowego. Byliśmy 2 razy w szpitalu ogólnie cyrk z tym był :/
Mamaka my bliżej Śląska.

Bez przesady, pielęgnacja chłopca to nic skomplikowanego. Jeśli nie ma żadnej wady urologicznej, to napletka się nie ściąga, myje się normalnie z wierzchu i tyle. Ok 2 roku życia napletek sam powinien się odkleić ale i tak nie trzeba go odciągać, bo to się samo oczyszcza. Ja co jakiś czas sprawdzam tylko czy tam nic nie zalega i zawsze czysto. Ale kąpiemy młodego codziennie. A dziewczynki też maja swoje dolegliwości m.in sklejenie warg sromowych no i trzeba bardzo uwazac zeby dziewczynce nie przeniesc bakterii z pupy. Poza tym dziewczynki bardziej sa narazone na infekcje układu moczowego. Także nie ma tego złego ;)

Wlasnie wrocilam od endokrynologa. Wyniki jak zawsze za dwa dni ale lekarz powiedzial, ze dawka raczej pasuje i juz nie musze co 2 tygodnie biegac. To dobrze, zaoszczedze sobie bo to prywatny lekarz.
Jutro mam usg i co miesieczna wizyte u ginekologa. Trzymajcie kciuki. Moze potwierdza juz plec dziecka. ;-). Jutro chce rowniez nareszcie zadzwonic do rodzicow i przekazac im nowine ;-). Po tych wszystkich przejsciach troche sie naczekalam :-)

Wlasnie wrocilam od endokrynologa. Wyniki jak zawsze za dwa dni ale lekarz powiedzial, ze dawka raczej pasuje i juz nie musze co 2 tygodnie biegac. To dobrze, zaoszczedze sobie bo to prywatny lekarz.
Jutro mam usg i co miesieczna wizyte u ginekologa. Trzymajcie kciuki. Moze potwierdza juz plec dziecka. ;-). Jutro chce rowniez nareszcie zadzwonic do rodzicow i przekazac im nowine ;-). Po tych wszystkich przejsciach troche sie naczekalam :-)

no i dobre wieści na święta :)
kciuki zaciśnięte

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry