pkowalska87
Fanka BB :)
Dziewczyny jak was czytam to coraz bardziej chce dziewczynkę nie wiem jak sobie poradzę z tym moim synkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fiolka nie no pewnie, mi teraz łatwo mówić, ale jak słyszę takie rzeczy to mi się po prostu nóż w kieszeni otwiera.W szpitalu to norma bo cewnik jakoś muszą złożyć A co się dzieckiem będą przejmowaćwtedy byłam młoda niedoświadczona nie miałam pojęcia że będzie przez to taki problem
Wlasnie wrocilam od endokrynologa. Wyniki jak zawsze za dwa dni ale lekarz powiedzial, ze dawka raczej pasuje i juz nie musze co 2 tygodnie biegac. To dobrze, zaoszczedze sobie bo to prywatny lekarz.
Jutro mam usg i co miesieczna wizyte u ginekologa. Trzymajcie kciuki. Moze potwierdza juz plec dziecka. ;-). Jutro chce rowniez nareszcie zadzwonic do rodzicow i przekazac im nowine ;-). Po tych wszystkich przejsciach troche sie naczekalam :-)