reklama

Badania

Witam . Dziewczyny 7 miesięcy staramy się z partnerem o dzidziusia , nie robiłam badań do tej pory ,ponieważ myślałam ze nie trafiamy w Odpowiedni moment to było głupie „ ale celowalam w corke „myslalam ze wszysyko jest Ok .Czuje owulacje, brałam olej z wiesiołka w zeszłym miesiącu miałam śluz jak białko jaja ,niestety do tej pory nic nie zaskoczyło jestem zrozpaczona, bo ewidentnie coś jest nie tak . Dodam ze jakieś 4/5 miesięcy mam bardzo silne napięcie przedmiesiączkowe. Zapisałam się do ginekologa czekam na wizytę . Ostatnio okres spóźnił mi się 3 dni , a teraz przyszedł 4 dni wcześniej . Kiedy i jakie badania mogłabym wykonać ??Czy wykonam je w laboratorium? Ostatni okres 4.08 już końcówka . Proszę poradzicie , strasznie mi smutno i zle 😢😢😢
Ja starałam się 2 lata 2 miesiące( licząc do tej ciazy w nawetbteraz jestem). Dopiero po półtora roku pierwszy raz zaszłam w ciaze( która poronilam). Pomogło... zajęcie się czymś innym. Lekarz mój zlecił masę badań wszystko było ok. Kazal odstawić testy owulacujne, przyjmować kwas foliowy, zdrowo się odżywiać i nie myśleć o dziecku, tylko kochać się z partnerem wtedy, gdy ma się na to ochotę, A nie dlatego, że testy owy wychodza pozytywne. Wiem że to ciężkie, ale na prawdę pomaga. Trzymam za Ciebie kciuki !

reklama
Ja starałam się 2 lata 2 miesiące( licząc do tej ciazy w nawetbteraz jestem). Dopiero po półtora roku pierwszy raz zaszłam w ciaze( która poronilam). Pomogło... zajęcie się czymś innym. Lekarz mój zlecił masę badań wszystko było ok. Kazal odstawić testy owulacujne, przyjmować kwas foliowy, zdrowo się odżywiać i nie myśleć o dziecku, tylko kochać się z partnerem wtedy, gdy ma się na to ochotę, A nie dlatego, że testy owy wychodza pozytywne. Wiem że to ciężkie, ale na prawdę pomaga. Trzymam za Ciebie kciuki !
Dziękuje ❤️ Jednak badania zrobie nawy ze względu na to , jak zle się czuje od 3 miesięcy , bolą mnie jajniki brzuch.Mam takie napięcie przedmiesiaczkowe ze nie wyrabiam co miesiąc , zawroty głowy , mdłości , bóle , zimno dreszcze , ból piersi tak ze umyć się ciężko ... to nie jest normalne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry