Lady Loka
Fanka BB :)
To trochę cięzkie, jak ciąża już powstałaMoże zamiast tak do zabijania dzieci byście namawiały do antykoncepcji żeby później nie musieć tego robić? Nieee, po co, zawsze można wyskrobać, przecież to nic takiego, prawda?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trochę cięzkie, jak ciąża już powstałaMoże zamiast tak do zabijania dzieci byście namawiały do antykoncepcji żeby później nie musieć tego robić? Nieee, po co, zawsze można wyskrobać, przecież to nic takiego, prawda?
Może zamiast tak do zabijania dzieci byście namawiały do antykoncepcji żeby później nie musieć tego robić? Nieee, po co, zawsze można wyskrobać, przecież to nic takiego, prawda?
Może zamiast tak do zabijania dzieci byście namawiały do antykoncepcji żeby później nie musieć tego robić? Nieee, po co, zawsze można wyskrobać, przecież to nic takiego, prawda?
Ja bym chciała legalnego podwiązania jajowodówJaka jest legalna 100% antykoncepcja w Polsce dla kobiety?
Dobrze, zabijaj swoje dzieci jak masz ochotę, po co o tym trąbisz na lewo i prawo, to dla Ciebie powód do dumy, że zabiłas własne dziecko? Nie rozumiem, raczej powinien to być podow do wstydu, macie jakieś zasady w ogóle, jakaś moralność?Ps. Prawda. Zawsze można dokonać aborcji niechcianej ciąży.
Podwiązanie jajowodów jest tak samo nielegalne jak aborcja, skoro uważasz, że jedno można to i drugie, tak? Zrób sobieJa bym chciała legalnego podwiązania jajowodów![]()
fundacjamatecznik.pl
Ależ oczywiście, że zrobię, jak tylko definitywnie stwierdzę, że nie chcę więcej być w ciążyPodwiązanie jajowodów jest tak samo nielegalne jak aborcja, skoro uważasz, że jedno można to i drugie, tak? Zrób sobie![]()
Ojjjjjć, z całego serca życzę Ci jak najlepiejAleż oczywiście, że zrobię, jak tylko definitywnie stwierdzę, że nie chcę więcej być w ciąży![]()
W tym temacie może i nie, ale te "panie" w każdym możliwym temacie opowiadają o tym jak to przecież zawsze można dokonać aborcji. Otóż nie, nie można, aborcja jest a Polsce dozwolona tylko w określonych przypadkach i nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Jesteście totalnie pro aborcyjne, traktujecie to właśnie jako taką "antykoncepcję" bo zawsze dziecko można z własnego łona wyskrobać i po kłopocie.To ja tylko podrzucę, żeby była "jasność w temacie Marioli". I tak, też uważam, że powinny być zajęcia w szkołach dotyczące tego, jak się zabezpieczać przed niechcianą ciążą. I tak, też uważam, że opowiadanie komuś o antykoncepcji, kiedy jest już w ciąży jest na tym etapie mało przydatne. @MamaNieznośnicy skąd wynosisz, że @olka11135 zabiła kogokolwiek, myślę, że to daleko posunięte oskarżenia i niepotrzebne.
![]()
Mamy prawo do przerwania ciąży w Polsce?
Temat aborcji budzi w Polsce wiele emocji, zwłaszcza w ostatnich tygodniach. W fundacji Matecznik bardzo dbamy o to, by przestrzegane było prawo w opiece okołoporodowej (i nie tylko). Dlatego wyjaśniamy, co o przerywaniu ciąży mówią obowiązujące w Polsce przepisy.fundacjamatecznik.pl
I uwaga. Też uważam, że każda z nas ma prawo do podejmowania decyzji, a przede wszystkim do tego, żeby dostać wsparcie i opiekę, jakiej potrzebuje. I nie miałabym odwagi, żeby kogoś namawiać, albo komuś zakazywać decydowania w tak ważnej sprawie.