Owca91
Moderator
Jak nawet mam małe niskie hcg to wtedy jest ciąża wczesna
Kwas foliowy powinno zażywać się już przed planowana ciąża a w ciazy to na pewno warto łykać. Nawet tej wczesnej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nawet mam małe niskie hcg to wtedy jest ciąża wczesna
To jest pytanie czy stwierdzenie?Jak nawet mam małe niskie hcg to wtedy jest ciąża wczesna
Nie zbadałaś bety, chociaż Ci tu kilka razy o tym mowiłyśmy. Nikt Ci nie powie czy jest dobrze czg nie jestPani lekarka powiedziała ze za wcześnie jest, a powinna byc kropka czy nie coś jest proszę powiedzcie
Nie ma znaczenia czy ciąża jest wczesna czy nie. Kwas foliowy należy brać co najmniej 3 miesiące przed zajściem w ciążę w okresie starań i w trakcie całej ciąży, najlepiej w formie metylowanej.Jak nawet mam małe niskie hcg to wtedy jest ciąża wczesna
Nie wiemy czy powinno być cokolwiek bo nie zrobiłaś badania hcg z krwi. Dopiero kiedy jego poziom wynosi ponad 1000 można zobaczyć pęcherzyk ciążowy na dobrym sprzęcie. Nie wiemy też ktory masz dzień cyklu, kiedy powinnaś mieć miesiączkę, totalnie nic. Więc Badanie BETA HCG z krwi w pierwszej kolejności, dopiero później można cokolwiek powiedzieć na ten temat.Pani lekarka powiedziała ze za wcześnie jest, a powinna byc kropka czy nie coś jest proszę powiedzcie