reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Bardzo prosze o pomoc

Bardzo was prosze o pomoc czuje sie zagubiona i w zlym stanie psychicznym. 10 wrzesnia dowiedzialam sie ze jestem w ciazy wykonujac test ciazowy. Ostatnia miesiaczke mialam 1 sierpnia. 27 wczesnia bylam na pierwszym skanie myslac ze jestem w okolo 7 tygodniu ciaze jednak lekarz powiedzial ze ciaza wyglada na duzo mlodsza 4 -5 tygodni i kazal powtorzyc skan za 2 tygodnie. Po dwoch tygodniach poszlam do szpitala na skan i powoedzieli ze ciaza wyglada na bardzo wczesna i musze powtorzyc usg za kolejne 2 tygodnie. Ale ze z dobrych wiadomosci jest to ze ciaza jest w dobrym miejscu i wszystko narazie wyglada dobrze wlacznie z jaknikami. I ze mozliwe ze moja owulacja przegla pozno i stad te opoznienia. Od dwoch dni plamie. Dzisiaj bylam na wizycie u ginekologa na ktora czekalam od paru miesiecy jeszcze przed zajaciem w ciaze w sprawi miesniakow. Jest to inny odzial niz ten na ktorym bylam na usg w sprawie ciazy. Lekarz spojrzal i powoedzial ze coaza wyglada ma wczesna moze 5 tygodni i ja do nich mowie ze to mi mowili 3 tygodnie temu 😫 czy kest mozliwe ze nadal nie widza aby ciaza sie rozwijala. Bardzo prosze o pomoc jesli ktos mial taki przypadek. Dziekuje

reklama
Nie wygląda to dobrze, już dawno powinno widać coś więcej niż pęcherzyk, nawet jeśli owulacja się trochę przesunęła to 10 września już miałaś pozytywny test…
A co lekarz powiedział na to, że już parę tygodni temu sytuacja wyglądała tak samo? Pojawił się zarodek czy widać sam pęcherzyk?

Nie wygląda to dobrze, już dawno powinno widać coś więcej niż pęcherzyk, nawet jeśli owulacja się trochę przesunęła to 10 września już miałaś pozytywny test…
A co lekarz powiedział na to, że już parę tygodni temu sytuacja wyglądała tak samo? Pojawił się zarodek czy widać sam pęcherzyk?
Jak bylam 2 tygodnie temu to lekarz powiedzial ze jest to wczesna ciaza wewnątrzmaciczna o niepewnej zywotnosci i teraz w sobote mam isc na kolejny usg. Ale dzisiaj jak ten lekarz przy badaniu mięśniaków powiedział ze ciaza nadal wyglada na wczesna to stracilam juz nadzieje. A najgorsze jest to ze nikt nie daje mi odpowiedzi i nie wiem co sie dzieje

No zakładając, że ten 10.09 był bladzioch to tak czy inaczej jesteś teraz najwcześniej w 7tc, a licząc z om byłoby 10tc, ja bym tu na nic nie liczyła, bo nie ma żadnych szans na to, żeby to był 5tc.

No zakładając, że ten 10.09 był bladzioch to tak czy inaczej jesteś teraz najwcześniej w 7tc, a licząc z om byłoby 10tc, ja bym tu na nic nie liczyła, bo nie ma żadnych szans na to, żeby to był 5tc.
A czy byloby mozliwe ze jestem w 7 tc i oni tego nie widza na usg, ja juz zaczynam watpic w ich kompetencje albo juz wariuje ze stresu

.
Wygląda to kiepsko .
Przykro mi
Niema takiej możliwości że jesteś w 7tc byłby zarodek z akcją serca a u ciebie ciąża jest coraz młodsza . W 7 tyg zarodek ma od 7mm do 12mm a w 10 kolo 3cm .

reklama
A czy byloby mozliwe ze jestem w 7 tc i oni tego nie widza na usg, ja juz zaczynam watpic w ich kompetencje albo juz wariuje ze stres
.
Wygląda to kiepsko .
Przykro mi
Niema takiej możliwości że jesteś w 7tc byłby zarodek z akcją serca a u ciebie ciąża jest coraz młodsza . W 7 tyg zarodek ma od 7mm do 12mm a w 10 kolo 3cm .
dla mnie rowniez wydaje sie to juz nie mozliwe i jest mi bardzo smutno

Do góry