Bardzo was prosze o pomoc czuje sie zagubiona i w zlym stanie psychicznym. 10 wrzesnia dowiedzialam sie ze jestem w ciazy wykonujac test ciazowy. Ostatnia miesiaczke mialam 1 sierpnia. 27 wczesnia bylam na pierwszym skanie myslac ze jestem w okolo 7 tygodniu ciaze jednak lekarz powiedzial ze ciaza wyglada na duzo mlodsza 4 -5 tygodni i kazal powtorzyc skan za 2 tygodnie. Po dwoch tygodniach poszlam do szpitala na skan i powoedzieli ze ciaza wyglada na bardzo wczesna i musze powtorzyc usg za kolejne 2 tygodnie. Ale ze z dobrych wiadomosci jest to ze ciaza jest w dobrym miejscu i wszystko narazie wyglada dobrze wlacznie z jaknikami. I ze mozliwe ze moja owulacja przegla pozno i stad te opoznienia. Od dwoch dni plamie. Dzisiaj bylam na wizycie u ginekologa na ktora czekalam od paru miesiecy jeszcze przed zajaciem w ciaze w sprawi miesniakow. Jest to inny odzial niz ten na ktorym bylam na usg w sprawie ciazy. Lekarz spojrzal i powoedzial ze coaza wyglada ma wczesna moze 5 tygodni i ja do nich mowie ze to mi mowili 3 tygodnie temu
czy kest mozliwe ze nadal nie widza aby ciaza sie rozwijala. Bardzo prosze o pomoc jesli ktos mial taki przypadek. Dziekuje