reklama
Dzwoniłam do h20, ale poczta się włącza. Zapraszają od jutra.
Zadzwoniłam do Wodnego królestwa na marcepanowej i w sobotę byłyśmy na pierwszych zajęciach
Zakwasy mam okropne, nie spodziewałam się, że będzie 2w1 - nauka pływania dla dziecka, a dla mamy siłka.
Na naszych zajęciach było ok 10 innych dzieci i poza nami, tylko jedno z mamą. Dziś rozumiem dlaczego
Byłyśmy bardzo zadowolone. Młoda koniecznie chciała zostać jeszcze, ledwo ją odwiodłam.
Basen dość duży, instruktorka ogarniała wszystko.
Obiekt przyjemny i czysty. Bardzo miła recepcja. Koszt 35zł za 30 min - karnet 420zł za 12 zajęć, więc wychodzi na jedno ;p
H20 przetestujemy w tym tygodniu.
Jaką mają cenę za zajęcia?
Zadzwoniłam do Wodnego królestwa na marcepanowej i w sobotę byłyśmy na pierwszych zajęciach
Zakwasy mam okropne, nie spodziewałam się, że będzie 2w1 - nauka pływania dla dziecka, a dla mamy siłka.
Na naszych zajęciach było ok 10 innych dzieci i poza nami, tylko jedno z mamą. Dziś rozumiem dlaczego
Byłyśmy bardzo zadowolone. Młoda koniecznie chciała zostać jeszcze, ledwo ją odwiodłam.
Basen dość duży, instruktorka ogarniała wszystko.
Obiekt przyjemny i czysty. Bardzo miła recepcja. Koszt 35zł za 30 min - karnet 420zł za 12 zajęć, więc wychodzi na jedno ;p
H20 przetestujemy w tym tygodniu.
Jaką mają cenę za zajęcia?
Szczerze mówiąc to nie wiem, co semestr mamy zniżkę za kontynuację, pojedyncze zajęcia chyba też ok 35 zł, w grupie jest max 8 dzieci. Nie polecam soboty, wtedy wszyscy ciągną ze sobą babcie, dziadków, ciocie i wójków i miliard osób dodatkowych, jest głośno, tłoczno, nie ma gdzie usiąść a w zimie zwłaszcza to bardzo ważne, żeby po zajęciach posiedzieć i odtajać. Najlepsze są ranne zajęcia w tygodniu
a do pływania polecam gatki wielorazowe konfidence, kosztują 35zł i rosną z dzieckiem 
Drodzy rodzice w strefie H2O pracuje pani Olena Nekrasowa bardzo nieodpowiedzialna i nieprzewidywalna instruktorka.. Omijajcie ją z daleka. Zero podejścia pedagogicznego.. Pozdrawiam
U nas sprawdziła się Aqua Academy którą znajdziecie na ulicy Nowowiejskiej 5b. Moje dzieci uczęszczają na zajęcia na tym basenie od kilku miesięcy i widzę, jak uczą się pływać i coraz bardziej lubią wodę. Fajna i profesjonalna szkoła pływacka i basen z kilkunastoletnim doświadczeniem, co widać. 
Jak poruszamy temat Aqua Academy również polecam te szkołe - nasze dziecko chodziło do niej co prawda parę lat temu ale do dziś mamy dobre wspomnienia związane z jego nauką pływania.
reklama