reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BASEN

Tatoonie

Aktywna w BB
Miasto
Poznań
CZEŚC DZIEWCZYNKI,
dowedziałam się, że bardzo pomocne i wręcz wskazane jest zapisanie się na basen (jeśli oczywiście nie macie jakiś przeciwskazań od lekarza). Wiem też, że są specjalne zajęcia na basenach tylko dla kobiet w ciąży.
Czy może któraś z was wie, gdzie takie zajęcia odbywają się w Poznaniu?

napiszcie,
buziaki
Tatoonie :laugh:

reklama
czesc tatoonie. Ja jestem z Koziegłów i wiem, że u Nas na basenie prowadzone są takie zajęcie. Co prawda można sie zapisac indywidualnie lub czekac na odpowiednia ilosc osób w grupie ale podejrzewam że warto. Basen sie nazywa Delfin wiec adres mailowy w wyszukiwarce powinnas znalezc bez problemu, ja niestety nie mam do nich kontaktu. Pozdrowienia.

wielkie dzięki martucha-84, słyszłam, że podczas ciąży wskazane jest chodzenie właśnie na basen. ponoć po takich zajęciach poród jest łatwiejszy no i mięśnie są mocniejsze....

wyszukam i raczej się zapiszę.

Hej,

Ja też jestem w fazie poszukiwania basenu dla ciężarówek jest tego sporo w wawie.
jednak jest mały problem - moja skóra bardzo źle reaguje na chlor.... :( No cóż zobaczymy .... Najwyżej będę tak nakremowana że będę się przyklejać do ubrań ;D

Czechow!

Poszukaj basenu w którym woda jest ozonowana , a nie chlorowana, napewno w Warszawie taki znajdziesz.

Pozdrawiam!

Padiqq

Czechow ozonowana woda jest w Warszawiance na Merliniego - moze maja tez zajęcia dla ciężarówek. No i sprwadź AWF bo wiem że są tam zajęcia dla niemowląt wiec pewnie tez ozonowana. Aha i jeszcze na Spartańskiej (nauki pływania dla niemowląt tam nie polecam, ale może dla ciężarówek mają coś lepszego)

A może któraś wie cos o zajęciach dla ciążarnych na basenie w Lublinie lub okolicach? Pytałm w wątku ładnej mamy - ale cisza :(

reklama
Do góry