Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a my mamy jakiegoś leniucha niechodzącego oprócz mojego upraciucho-leniucha Antosi :-) ??

Ulubione zabawy Wredzi, poza gryzieniem: bieganie po lozku i skakanie, a na koniec rzut i BAM!
przynoszenie butow
wyciaganie zakupow z wozka i przynoszenie ich do kuchni. kazda z paczek wazy przynajmniej kilogram
otwieranie szuflad. Jesli jedna jest nad druga uzywa ich jak drabine aby wespiac sie na mebel. Jesli nie ma tak, to pakuje do szuflad wszystko
mycie podlog najchetniej najlepsza bluzka lub sukienka![]()

albo zrzuca krzyżyk i anioła stróża... 
Oooo tak szafki i szuflady to jest to.
M.
- uwielibia wyciągać ze zmywarki sztućce (bo tylko to mu pozwalam wyjmować),
- wyrzucać wszytko do kosza
- wdrapywać się na łóżko, sofę, krzesła
- z krzesła koniecznie musi wejść na stół![]()
U nas dokładnie to samo...plus
- grzebanie w smieciach
- no i cos co mnie najbardziej wkurza hehehe, grzebie mi w torebce, rozkminił juz otwieranie zamka i wyjmuje z niej wszystko co jest, oczywiscie najbardziej lubi portfel i wyciaganie z niego wszystkich plastików...ech, uwielbia tez klucze, no i moje kosmetyki
- ostatnio jeszcze zaczął chodzic w moich butach, albo jak nie ma moich to zakłada Werci zwłaszcza krokodylki:-)
ooo własnie dorwal moja torebke i grzebie w portfelu...wwrrrrrr, musze leciec bo osattnie grosze mi podrze...
coby ich nie dorwał