reklama

Bawimy mama, bawimy...

Gosia ja "opowiadam" Markowi żuka właśnie, Na południe od Rogowa, Pewna żaba była słaba, no i Psie smuteczki, do tego Miałczy kotek miał... i W pokoiku na stoliku :tak:
aaaaaaa no i kołysanki tekst albo mówię albo śpiewam... i mam tydzień albo i więcej z głowy :-p i tez sie cieszy na wierszyki :tak:

reklama
Natalka też jest zachwycona jak jej śpiewam "Ta Dorotka ta malusia" albo "Zuzia lalka nieduża" wszoraj wydrukowałam z oseska różne rymowanki i piosenki, założyłam skoroszyt gdzie zbieram je wszystkie no i sobie śpiewamy i recytujemy Natalia patrzy na moje usta i sama próbuje coś powiedzieć . zauważyłam że mojej niuni nie odpowiada bajka na dobranoc po 2-3 zdaniach zasypia i ma w nosie to co jej czytam :tak:

Natalka też jest zachwycona jak jej śpiewam "Ta Dorotka ta malusia" albo "Zuzia lalka nieduża" wszoraj wydrukowałam z oseska różne rymowanki i piosenki, założyłam skoroszyt gdzie zbieram je wszystkie no i sobie śpiewamy i recytujemy Natalia patrzy na moje usta i sama próbuje coś powiedzieć . zauważyłam że mojej niuni nie odpowiada bajka na dobranoc po 2-3 zdaniach zasypia i ma w nosie to co jej czytam :tak:

A moj maly bardzo lubi jak mu spiewam Jestes szalona:-D

Znaczy, ze bajki spelniaja swoja funkcje :-)

Zazdroszcze Wam basenu... Tutaj niby jest basen, w ktorym sa zajecia dla baczkow, ale cos mi sie zdaje ze prowadzacy (meksykanskim zwyczajem) nie ma zadnych uprawnien, albo kupil papiery w spozywczaku. Ja sobie moge swietnie plywac, ale chcialabym miec kogos u boku, kto wie co i jak z maluszkami.

reklama
hwhehe musze disco polo sprobowac :-)
u nas kroluje "panie janie...." i "moja siostra krolewna.."
K. rozniez spiewa dziecku koledy i najlepsza jest "przybiezeli do betlejem" a bajeczki i wierszyki poki co jej nie ruszaja...

no i hitem jest mata :-) lezy na niej z 10 razy dziennie a za kazdym razem jakby to nowsc byla.. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry