reklama

Bawimy mama, bawimy...

Ale najlepszą zabawą dla mojego Synalka jest jedzenie własnej rączki, obojętnie której. Byleby dużo przy tym śliny było i się tą śliną wysmarowało wszystko (i wszystkch) dookoła:)

O tak, jedzenie raczek jest the best :-) Ostatnio juz nawet wlasne raczki nie wystarczaja, zaczyna sie zabierac za raczki innych, ktorzy sa w poblizu :-D

reklama
Bartek też żuczek pełzaczek i kręciołek do tego: rano zazwyczaj znajduję go albo w poprzek łóżeczka, albo z głową wbitą w wezgłowię łóżeczka... hm... jakby nie mógł spokojnie poleżeć...

no wlasnie moja tez sie kreci w lozeczku ....
i bije glowa po szczeblach i buczy w nocy co chwile....:-(
sposob mam taki, ze ja klade wzdluz na plaskiej poduszce (tej co jest w komplecie z kolderka) i wtedy sie nie kreci...problem tylko mam, ze corcia mi coraz dluzsza sie robi, a podusia coraz krotsza ;-)

nasz też wczoraj zaskoczył mamusie... leżał na brzuszku... ja się na chwilę odwróciłam a dziecie na pleckach :-D

aaaaaa!! Kubasek dzisiaj rano jak weszłam do niego do pokoju trzymał rączką nóżkę i teraz cały czas jak nie śpi to łapie prawą rączką prawą kostkę i się cieszy :-D

teraz cały czas jak nie śpi to łapie prawą rączką prawą kostkę i się cieszy :-D

jak to niewiele do szczęścia trzeba:-)

my tez się przekręcamy na brzuszek i się przemieszczamy po łóżeczku, a ostatnio pan Stanisław upodobał sobie spanie na brzuchu, na poczatku chciałam go przewracać na plecki, ale sie poddałam, bo i tak postawił na swoim...

Jak to jest...
Bo moja prędej z brzucha na plecy niż z pleców na brzuch. Ala jak leży na plecach to tak śmiesznie nogi podkurcza i siup i leży na boku -wystarczyłoby zeby głowe bardziej przechyliła i na brzuchu by lądowała -ale nieeeee bo po co na boku lepiej.
Za to z brzucha na plecy żaden problem sama sie przekręca

Jak to jest...
Bo moja prędej z brzucha na plecy niż z pleców na brzuch. Ala jak leży na plecach to tak śmiesznie nogi podkurcza i siup i leży na boku -wystarczyłoby zeby głowe bardziej przechyliła i na brzuchu by lądowała -ale nieeeee bo po co na boku lepiej.
Za to z brzucha na plecy żaden problem sama sie przekręca

trzynacha, nasz robi dokładnie tak samo jak Twoja. z brzucha na plecy oki... ale z pleców to najdalej na boczek z podciągniętymi nóżkami :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry