Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was dziewczyny.
Też jestem kwietniówką 2010, mój synek urodzil się 01.04, taki mi mały Prima Aprilis zrobił
Na BB jestem od kilku tygodni i trochę tu was podczytuję.
Niestety u nas wystąpił mały problem w rozwoju. Otóż Alex ma obniżone napięcie mięśniowe i w związku z tym do niedawna nie potrafił trzymać główki w pozycji na brzuszku. Teraz już się to udaje, ale to efekt wielu codziennych ćwiczeń.
Ostatnio jednak nasza rehabilitantka powiedziała mi, że mam małego bacznie obserwować, czy nie ma jeszcze innych opóźnień w rozwoju. I tu właśnie mam goracą prosbę do Was. Chciałabym, żebyscie troche sie pochwaliły, co umieją już wasze bąbelki? Czytam tabelki i jakieś zestawienia ale najlepsze chyba są przykłady żywych, a nie książkowych dzieci
Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Napisałam to juz na kwietniówkach 2010 ale ponawiam jeszcze tutaj![]()
Witamy:-)
Borys, przewraca się z pleców na brzuszek, w drugą strone jeszcze nie umie. łapie też swoje nóżki, podnoszony za rączki pcha się do siadania, zresztą on nawet noszony przodem do "świata", zgina się w poł jakby chciał usiąsc, no i przekłada zabawki z rączki do rączki, osatnio też uwielbia macac nasze twarze, do tego smieje się na głos, gaworzy, a polozony na brzuszku, unosi pupe do góry jakby przygotowywal się po woli do raczkowania. Mam nadzieje,że pomogłam i zyczymy zdrówka dla Alexa.
Witam Was dziewczyny.
Też jestem kwietniówką 2010, mój synek urodzil się 01.04, taki mi mały Prima Aprilis zrobił
Na BB jestem od kilku tygodni i trochę tu was podczytuję.
Niestety u nas wystąpił mały problem w rozwoju. Otóż Alex ma obniżone napięcie mięśniowe i w związku z tym do niedawna nie potrafił trzymać główki w pozycji na brzuszku. Teraz już się to udaje, ale to efekt wielu codziennych ćwiczeń.
Ostatnio jednak nasza rehabilitantka powiedziała mi, że mam małego bacznie obserwować, czy nie ma jeszcze innych opóźnień w rozwoju. I tu właśnie mam goracą prosbę do Was. Chciałabym, żebyscie troche sie pochwaliły, co umieją już wasze bąbelki? Czytam tabelki i jakieś zestawienia ale najlepsze chyba są przykłady żywych, a nie książkowych dzieci
Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi
Napisałam to juz na kwietniówkach 2010 ale ponawiam jeszcze tutaj![]()