Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też przez przypadek usunęłam aplikacje i jak ściągnęłam to właśnie nową.Totalna porażka.A dziś rano odkryłam na sklep Play że są dwie aplikacje ta nowa i poprzednia.Niewiem jak to mogłam przeoczyć.Sciagnęłam starą i bajka.Ja jestem zła na maxa. Dopóki korzystałam że starej wersji na tel to było super. W końcu nie było już dostępu, więc ściągnęłam nowa. Tragedia¡!!!!!!!! Nawet jak mam ileś obserwowanych tematów to było tak wcześniej że jak wchodziłam w wątek to wchodziło mi tam gdzie skończyłam czytać, teraz muszę pamiętać na której str. Dodatkowo tak na każdym wątku, jak mam to pamiętać???! Nie mogę powrócić do starej?
Też przez przypadek usunęłam aplikacje i jak ściągnęłam to właśnie nową.Totalna porażka.A dziś rano odkryłam na sklep Play że są dwie aplikacje ta nowa i poprzednia.Niewiem jak to mogłam przeoczyć.Sciagnęłam starą i bajka.