reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej dziewczynki,

anula: ranny niedzieleny ptaszku :D Biorę dupka od owulacji przez 10 dni. A opakowanie luteiny mam gdzieś jeszcze po wywoływaniu jakiś czas temu @. Przyda się jak kiedyś beta wyjdzie dodatnia :D

nessi: o to masz trochę wolnego od chłopaków :) Wizyta już niedługo to pewnie wtedy trochę odsapniesz. Chociaż jak sie na dziecko długo czeka to mam wrażenie, że się jednak bardziej stresuje człowiek :/ No ale co zrobić...

xbum: ale dogadzasz swojemu :D Co chce na obiadek to ma :D Dobra żona z ciebie :D

julia: ja trochę poczytałam o tych mutacjach i tak na prawdę to niektóre z nich są u połowy społeczeństwa. Grunt to wiedzieć o tym i być przygotowanym na zażywanie dodatkowych leków. Zawsze to do przodu jak jest pełniejszy obraz. W ikei fajne meble mają.

karola: ja też trafiłam dzisiaj z pogodą :) Taka wiosna trochę.

U mnie właśnie obiad jest grany. Wcześniej był długi spacerek, aż nogi w tyłek wchodzą. A po obiadku lenistwo :D

Jugo haahha dobra zona , dobra ciekawe czy też tak mysli :P
Zawsze sklepowe kluchy robiłam bo snak mu przyszedł na robione ro czemu nie :D

A teraz rodzinna drzemka ;)
Miłego południa-wieczorku .

Jugoslawa ja uwielbiam Ikea
Ja wlasnie wlosy sobie zrobilam,fryzjer byl

Karola nn ile taki lekarz wypisal Tobie ze na nicki niemusisz chodzic?;)

Dzis myslalam ze @zawita, a tu mnie malpa zaskoczyla...bo jest cisza

xbum: przyjemnej rodzinnej drzemki :D A mąż na pewno wie, że żonę ma dobrą :D

julia: ta twoja @ bierze cię na przetrzymanie :| A szansa na ciąże jest? Czy na pewno @? Bo to różnie czasem :D Ooo fryzjer mówisz, a co robiłaś?

Hej ja po urodzinach u mojej chrzesnicy oto fotka

Załączniki

• 1457285018048.jpg
    1457285018048.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry