Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anula: ranny niedzieleny ptaszku Biorę dupka od owulacji przez 10 dni. A opakowanie luteiny mam gdzieś jeszcze po wywoływaniu jakiś czas temu @. Przyda się jak kiedyś beta wyjdzie dodatnia
nessi: o to masz trochę wolnego od chłopaków Wizyta już niedługo to pewnie wtedy trochę odsapniesz. Chociaż jak sie na dziecko długo czeka to mam wrażenie, że się jednak bardziej stresuje człowiek :/ No ale co zrobić...
xbum: ale dogadzasz swojemu Co chce na obiadek to ma Dobra żona z ciebie
julia: ja trochę poczytałam o tych mutacjach i tak na prawdę to niektóre z nich są u połowy społeczeństwa. Grunt to wiedzieć o tym i być przygotowanym na zażywanie dodatkowych leków. Zawsze to do przodu jak jest pełniejszy obraz. W ikei fajne meble mają.
karola: ja też trafiłam dzisiaj z pogodą Taka wiosna trochę.
U mnie właśnie obiad jest grany. Wcześniej był długi spacerek, aż nogi w tyłek wchodzą. A po obiadku lenistwo