reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
To jest wlasnie to. Ja sie narazie nie chce nakrecac. Pewnie przed samym terminem @ i tak bede. Cieszy mnie to ze oprocz piersi to kompletnie zadnych objawow. Mila odmiana. Chociaz to moze byc cisza przed burza. I za tydzień sie będę składać bólu.
Ale mam ochote na budyn z polewa malinowa:-)

Karola szarpnij sobie budyń a co :) miło trzeba weekend zakończyć :) z przytupem ....

Lux chyba przedstawie szefostwu nasza wizję :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Aleee mi się nic nie chce ... Wszyscy wstaliśmy o 20 , nawet moje dziecko tak nam się fajnie spało ciekawe o której teraz pójdziemy spać :D

Mnie też cycki bolą :(

reklama
lux: widzę, że owulacja się zbuntowała i postanowiła o sobie przypomnieć ;) Szkoda, że tak boleśnie :(

julia: uhm to jak są brązowe plamienia to może niebawem się zjawi. No nic, pozostaje chyba czekać :|

anula: bardzo mi sie podoba twój nowy avatarek :) Piękna burza loków :) A weekend też mi za szybko minął :|

kruczyca: no hej :) Powodzenia w tym co macie do roboty i wpadaj częściej jak się luźniej zrobi ;)

karola: 3 razy miała być owu :D Budyń i za mną chodzi ;) Planuję waniliowy albo śmiatnkowy (zależy który znajdę) z dżemem malinowym. Winko też dobry plan :D

xbum: no to nieźle sobie pospaliście :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry