reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

lux: może się przesunęła przez stres i zapierdziel w pracy. Myślę, że to możliwe.

julia: dzięki kochana :) Fajnie się patrzy ta kolorowa sowa z twojego avatarka :D Hipnotyzuje trochę :D Spokojnego, miłego dnia w pracy.

anula: a miewasz ogólnie kłopoty z jelitami i żołądkiem? Bo jak często cię łapie to może jakieś wrzody?

xbum: oooo jakie wieści! No to zaciskamy mocno &&&&&&&&&&&&& za betkę za tydzień :D
Szkoda, że tak długo musisz czekać :/ Nawet jakbyś dostała "na wywołanie" dupka albo luteinę to w przypadku ciąży nic by to nie zmieniło. Progesteron podtrzymuje wtedy ciążę i nie dochodzi do @. A robił ci usg? Czy ja dobrze pamiętam, że ty lutkę brałaś od 10dc? Bo jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że ci się mogła owu przesunąć :)Podeślesz jeszcze raz aktualną tabelkę? Nie mogę zlokalizować przy naszej produkcji wiadomości :D

luska: glukoza faktycznie jest obrzydliwa do wypicia. Patent z cytryną jest dobry i jeszcze ponoć lepiej wchodzi jak jest lekko ciepła. A co do zmiany daty @ to xbum zmienia tabelkę ;)

reklama
MARZEC:
7.03: Moniusia - punkcja
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - krzywa cukrowa
13.03: Karola - test ciążowy
14.04: Xbum - beta hcg, prolaktyna, TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

lux: może się przesunęła przez stres i zapierdziel w pracy. Myślę, że to możliwe.

julia: dzięki kochana :) Fajnie się patrzy ta kolorowa sowa z twojego avatarka :D Hipnotyzuje trochę :D Spokojnego, miłego dnia w pracy.

anula: a miewasz ogólnie kłopoty z jelitami i żołądkiem? Bo jak często cię łapie to może jakieś wrzody?

xbum: oooo jakie wieści! No to zaciskamy mocno &&&&&&&&&&&&& za betkę za tydzień :D
Szkoda, że tak długo musisz czekać :/ Nawet jakbyś dostała "na wywołanie" dupka albo luteinę to w przypadku ciąży nic by to nie zmieniło. Progesteron podtrzymuje wtedy ciążę i nie dochodzi do @. A robił ci usg? Czy ja dobrze pamiętam, że ty lutkę brałaś od 10dc? Bo jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że ci się mogła owu przesunąć :)Podeślesz jeszcze raz aktualną tabelkę? Nie mogę zlokalizować przy naszej produkcji wiadomości :D

luska: glukoza faktycznie jest obrzydliwa do wypicia. Patent z cytryną jest dobry i jeszcze ponoć lepiej wchodzi jak jest lekko ciepła. A co do zmiany daty @ to xbum zmienia tabelkę ;)
wazne, ze byla w ogole, teraz musze czekac na efekty

Jugo haha nie miewam ...tyle dobrego ze nie mdli caly dzień a pół .... narazie jest ok :)

Bum zrób ta betę ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo tak ja brałam od 10dc ...
Nie robił mi usg bo stwierdził , że to za wcześnie tylko badał mnie .
No długo muszę czekać długo teraz to dopiero w stresie bede co mi dolega :(

Dziewczyny zaraz zamienię wszystko w tabellce i wysle :)

anula a ty miałaś pozamaciczna jak to wyglądało jakk mogę wiedzieć ? Ta beta też ma jakiś wplyw na to ?

Lux co masz ???
Ja zupkę szpinakowa robie :)

Moje dziecko dziś dostalo taki stoliczek i zainteresowanie 5 minut ...
Następnym razem kupie jej kilko gwozdzi i mlotek .

Załączniki

• IMG_20160307_152806-480x853.jpg
    IMG_20160307_152806-480x853.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 63
reklama
lux: taaak to najważniejsze, że owulacja była :D Co pysznego masz dzisiaj i jutro? :D

anula: no to jak nie to to może urojona wcale nie jest urojoną :D

xbum: we wczesnej ciąży można jedynie podejrzeć grubość i strukturę endometrium i nic więcej w zasadzie :/ Dopóki beta nie jest na tyle duża, żeby pęcherzyk zobaczyć. A czułaś owu? Może jakoś tak dojdziesz kiedy mogła być i jak wyjdzie, że możesz zrobić wcześniej betę to będzie git :) A jak nie to do następnego poniedziałku. A co do spóźniania @ to przez różne sprawy może się spóźniać, nie musi to być nic poważnego. Ponoć do ok 10 dni nawet to mieści się w normie, żeby się wahała długość. Hihihi dobre z tym młotkiem :P Może jej jeszcze wpadnie w oko ten prześliczny stoliczek ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry