reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula a ty miałaś pozamaciczna jak to wyglądało jakk mogę wiedzieć ? Ta beta też ma jakiś wplyw na to ?

Lux co masz ???
Ja zupkę szpinakowa robie :)
test pozytywny ,bthcg rośnie ale wolno i nie prawidłowo .... objawy normalne ciążowe .... brak pęcherzyka w macicy .... a jak już był duży to pękł mi jajowod bo tam się zaczepil i to juz obawialo się u mnie bólem po prawej stronie i dretwieniem nogi

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Witajcie,

Melduje się z moimi urojonymi objawami ciązowymi. Standardzik: bolące cyce, uczucie gorąca jakby gorączka i normalnie mnie dzisiaj zemdliło. Myślałam, że pawia puszcze w pracy. No i słodycze mi kompletnie nie podchodzą.
Jedyny mój nie urojony objaw to bolące podbrzusze na przemian z jajnikami mówiący mi, że z tego dzieci nie będzie:/

Jugo, Anula, może lepiej poczekać z tą betką do przyszłego tygodnia?

Bum, kciuki, żeby to była wczesna ciąża :)

Moniusia, powodzenia na punkcji :)

A tak dla reszty to Dużo Buziaków :*****

Możecie się śmiać lub nie, ale jedynym objawem zagnieżdżenia u mnie było krwawienie z nosa :-) :) obliczyłam i tak mi wychodzi ... A u mnie takie krwotoki z nosa nie występują ... :D jeszcze się śmiałam do Luxi, że chyba nie w tym miejscu powinno być :D

Jugo no właśnie nie , a jajaniki mnie bolały pare dni po kalendarzykowej owu , śluzu plodnego nie miałam prawie wcale za to miałam bardzo dlugo taki biały ciągnący się może pare dni temu mi się skończył ..
Może sama sobie betke w piatek zrobie a te badania co gin mi dał w srode , jak myslisz ?
...
Nic no muszę czekać i tyle :)

anula yhym takie coś , dziękuję za odpowiedź kochana ;)

karola może to nie urojona ? :D

lux: taaak to najważniejsze, że owulacja była :D Co pysznego masz dzisiaj i jutro? :D

anula: no to jak nie to to może urojona wcale nie jest urojoną :D

xbum: we wczesnej ciąży można jedynie podejrzeć grubość i strukturę endometrium i nic więcej w zasadzie :/ Dopóki beta nie jest na tyle duża, żeby pęcherzyk zobaczyć. A czułaś owu? Może jakoś tak dojdziesz kiedy mogła być i jak wyjdzie, że możesz zrobić wcześniej betę to będzie git :) A jak nie to do następnego poniedziałku. A co do spóźniania @ to przez różne sprawy może się spóźniać, nie musi to być nic poważnego. Ponoć do ok 10 dni nawet to mieści się w normie, żeby się wahała długość. Hihihi dobre z tym młotkiem :p Może jej jeszcze wpadnie w oko ten prześliczny stoliczek ;)
dzis barszcz bialy i kielbaska biala i jajako plus chrzan a jutro gnocchi (kopytka) tylko bardziej wloskie i sos z pomidorow z puszki, cebuli ziol i czosnku miami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry