reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi aparatko ha ha idź idź w stronę słońca :) co ty takie długie masz ? eee musisz nam się pokazać no nie ma opcji :) ....
chilli odpada mój jezor wokół ostrego nie ogarnia,jem jałowe haha .....
no spozylam z cukierkiem hehe o to z hallsem :)

spadam kobietki bo padam a zaraz budzik będzie dzwonił ....

Bum dałabys rade -jak ja dałam to ty tez :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejo

Ja w koncu w domu, juz po kapieli i zaraz ide nyny

Jugoslawa no mam nadzieje ze uda Sie wiekszosci Wam w tym cyklu
Mam do Ciebie pytanie, troszke sie denerwuje poniewaz wczoraj mialam bardzo skape plamienie na brazowo, a dzis sadzilam ze @ sie rozszaleje a tu tylko z rana troszke na czerwono...reszta bordowo przy podcieraniu;(
Co to oznacza? Bo czytalam kiedys ze jak sa zbyt skape okresy to niejest dobrze...

Do jutra kochane:*

Wszystkiego najlepszego kobitki :D

Ja już kończę kawę, zaraz młodego ściągam z łóżka i fruuu do pracy ..
Włosy mam długie ale strasznie cienkie ...łamią się, rozdwajają ... chyba nie mi takie są pisane .. ale odkąd na ślub zapuszczałam tak teraz hoduję :) Fota na otwartym ?:D nie sądzę, aż taka odważna nie jestem :D

Hej KOBIETKI,
najlepszego :)

anula: niezły pomysł z lutką i cukierkiem :D

nessi: do pasa? Wow! Super :) Wiadomo, wiecej pracy trzeba włożyć w pielęgnację, ale i tak zawsze podziwiam :) Udanego dnia :)

julia: a może to dopiero początek @? Może jeszcze się rozkręci. Są dziewczyny, które mają bardziej plamienia niż krwawienia jako @. Być może jakieś zawirowania hormonalnie cię dopadły. A suplementujesz sie czymś? Czasem i to pokręci cykl. Zresztą, czasem te mega długie cykle potrafią być dziwne. Na szczęście niedługo masz wizytę to może lekarz jak cię zbada to będzie wiedział więcej :)

Mnie coś podbrzusze pobolewa, tak lekko jak na @. Pójdę dzisiaj sobie prg oznaczyć, bo to akurat 9dpo, więc powinno być dobrze do oznaczenia. Zobaczę ile wyjdzie, jak w miarę ok to na betę pójdę dopiero po terminie @ czyli na początku przyszłego tygodnia. Chociaż szczerze wątpię, żebym do tego doczekała, bo podbrzusze to idealnie jak na @ :/ I tempka spadła...nic z tego nie wyjdzie ;)

Udanego dnia dziewczyny! :)

No kobietki ... święto to my mamy codziennie ,ale dziś z fajerwerkami :) wszystkiego najlepszego ....

wstaje rano ,idę do kuchni zrobić kawę .... a na blacie juz czeka na mnie bukiet tulipanów :) miło miło .... zwłaszcza że zerwałam z mężem heh tak mnie wkurzył przed wczoraj zw mu powiedzialam ze go zostawiam .... no i kupa śmiechu z tego wczoraj była więc dziś pytałam czy znowu chce być moim chłopakiem :)

Ja juz w robocie ....

Jugo nie łam się .... co za wymysły ze nic z tego ?! Ja ci tu zaraz dam ....

Jula i co nie rozkręcilo się ?

Ness nie ma opcji ...czekam na zdjęcie ! ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Wszystkiego Najleoszego w Dniu
naszego Święta ;* !

Nessi dawaj fote a co tam :D

anula ooo tulipanki , bardzo miło chłop się postarał ;)

U mnie dziś odwiedziny teścia i teściowej buuuu ...

MARZEC:
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
8.03: Luska - krzywa cukrowa

9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
13.03: Karola - test ciążowy
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
15.03: Xbum - beta hcg, prolaktyna, TSH
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
16.03: Tęczowa - test ciążowy
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
21.03: xbum - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

reklama
luska: trzymaj się i nie daj glukozie wygrać :D

anula: a no takie mnie smętne myślenie dzisiaj dopadło :| Miła niespodzianka ;) Czyli masz chłopaka :D Nieźle :D

xbum: no jeśli to nie ciąża to nie wiem co to, że tyle czasu po lutce brak @ ;) Ale masz dzisiaj gości, hehehe :)

azylek: powodzenia na wizycie! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry