reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca właśnie znalazłam :p dziękuję ;*

Nessi a kiedy miałaś ostatnią @ ? :)

30 stycznia :)

Dzięki kochane uspokoiłyście mnie :)

A ja jade na glukoze jutro raz kozie smierc trudno bede umierac najwyzej
oh też nie przepadałam z tym :/ ale jak trzeba to trzeba ..

A ja wpieprzam popcorn :-)
Podziel się :D z głodomorrą :D
Jugosława - dziękuję, że pytasz słoneczko ... w szkole powoli zaczynam się zabierać za diagnozy, musze teraz gdzies wcisnąć dziecko z zespołem touretta , dziewczynka nie lubi przebywać z dziećmi, ma indywidualny tok nauczania poza kl. szkolną. Na przerwach ucieka do pokoju nauczycielskiego ... będzie wesoło - bywa agresywna.

Jugo masz tabelkę do zaktualizowania :p
No wzasadzie nic , no do piątku jeszcze przemyślę i obejrzymy :)
choć jakoś do mnie nie dociera , że mogło się udać prędzej coś jest nie tak :)
Okienka są pyszne z odrobiną soli a mój P je uwielbia , lepsze od chipsów :D

Już mnie do tabeli wpisała a nawet u gina jeszcze nie byłam :D

reklama
NeSSi no kuźde przecież już tam zostajesz , nie wiesz o tym :P :D ?

Jugo my mamy jeden sklep w którym to jest a dokładnie " przysmak Świętokrzyski " , mój P nigdy nie wiedział o co mi chodzi jak mówiłam mu , że trzeba kupić okienka :D ale całe szczęście się nauczył :D

NeSSi no kuźde przecież już tam zostajesz , nie wiesz o tym :p :D ?

Jugo my mamy jeden sklep w którym to jest a dokładnie " przysmak Świętokrzyski " , mój P nigdy nie wiedział o co mi chodzi jak mówiłam mu , że trzeba kupić okienka :D ale całe szczęście się nauczył :D

No skąd mam wiedzieć ? Objawów nie mam, a my z K nadal nie dajemy wiary :D Ja ciągle myślę, że bete to mi kogoś innego dali :D

NeSSi , na bank jest wszystko w porządeczku ;*
a tak swoją drogą to ciekawe ile jest takich pomyłek w labolatoriach kuźde dużo musi być ehh ..
a ogórki mam kiszone , konserwowe , w zalewie musztardowej :D
Brzoskwiń nie mam bo nie lubię :P

Bum - do zawału mnie doprowadzisz ... najpierw piszesz, że na bank jest ok, po czym zasadzasz mi w głowie ziarno niepewności w postaci błędu testu ... po czym z nowu kusisz ogórkami w różnorakiej postaci i dobijasz brakiem brzoskwiń :D

Jesteś wielką zagadką! :D

nessi: o kurczę :( To wymaga ogromu pracy, żeby stworzyć wszystkim w miarę sprzyjające warunki. Jednak dzieci sa różne, mają różne charaktery i ciężko pewnie wszystko tak ustawić. Najważniejsze, że do przodu idziesz. A co do braku objawów to mam nadzieje, że cię nagle nie zaatakują po wyjściu od gina, bo czasem taka złośliwość losu się robi :D Wcale się nie dziwię, że cięzko uwierzyć w to wszytsko :) Dlatego życie jest takie fajne, bo nie da się wszytskiego przewidzieć i zaplanować. A jeśli sa to dobre niespodzianki to już w ogóle pięknie ;)

xbum: tak, przysmak świętokrzystki! :D Mój też nie wiedział i też musiał nauki pobrać od żony :D Na szczęście też przyswoił :D Kusisz murzynkiem, kusisz :D Ja też jakieś ciacho zrobię, ale nie wiem jeszcze jakie :D Może też murzynka :P Uwielbiam ogórasy w zalewie musztardowej ;)

Wykąpałam się i zbieram powoli do wyrka. Jakiś serial może obejrzę.
Dobranoc dziewczyny!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry