reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

NeSSi oj tam , oj tam ;* jak chcesz załatwię brzoskwinki i o tych błedach labolatoryjnych zapomnijmy no masz czasem tak ręka szybsza od głowy hahah :D

Jugo mogę ci podać mój ostatni murzynkowy przepis :) a ogórki w musztardowej też uwielbiam ;)

Nic no trzeba lecieć , ogarnąć trochę :)

reklama
dobrej nocy ....

p.s myslicie ze jak będę brała luteine a mam podjezykowa i jednocześnie będę ciumkala cukiereczka dla zabicia smaku zadziała ? haha szukam ratunku :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

dobrej nocy ....

p.s myslicie ze jak będę brała luteine a mam podjezykowa i jednocześnie będę ciumkala cukiereczka dla zabicia smaku zadziała ? haha szukam ratunku :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Można, można ... czytałam właśnie kiedyś, że tak cwane dziołchy brały co by smaka tej lutki zniwelować :D
Cukierek nie zaszkodzi ... ślina nie szkodzi a pełno w niej bakteriozy to co tam taki cukieras :D

Ja czysta i pachnąca kieruję się w stronę słońca :D znaczy łóża ... nawet włosów nie susze, padam z nóg.
Swoją drogą muszę teraz codziennie myć głowę ... strasznie mi się przetłuszczają ..myślę co by nie ściąć bo oszaleć można ... ja mam włosy prawie do pasa O_o

reklama
anula kurczę ja bym nie umiała tam pod jezorem trzymać tabsa a tu cycac cuksa :D
Nessi haha :D nie dzięki , choć mam bo musiałam mojego psa odkuwetowac :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry