reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
luska22 może nie będzie tak źle ;) , ja osobiście po 30minutach miałam takie kręciołki , że masakra :baffled:
ale może jak się nie jest w ciąży to całkiem inaczej jest ;)

karola: mamy sezon na urojone ciąże :D Może nas życie zaskoczy i urojone nie będą takie urojone :D A co do bety to ja muszę zrobić przed odstawieniem dupka, bo mam kłopot z niskim prg. To bardziej dla progesteronu, bo ja nie wierzę, że coś wyjdzie :D Oczywiście bardzo bym chciała, ale jakoś ciężko mi dopuścić inną myśl niż negatyw :D

nessi: w krawienie z nosa akurat uwierzę bez nacisku :) Dobrze, że tylko na początku tak miałaś, bo to potrafi trwać przed większą część ciąży :/ Dobrze, że pęcherz sie udało zaleczyć. A jak w szkole? Jak dzieciaki i twoje testy? Do przodu ze wszystkim?

xbum: co do bety, to w zasadzie nic nie tracisz, no za wyjątkiem kasy i stresu :) Niestety to też tak może być, że może nic nie wyjść, bo nie wiadomo kiedy była owu. I tylko sie jeszcze bardziej zestresujesz :( Musisz przemyśleć :/ Okienka...dzieciństwo :)

lux: oooo wymiatasz z barszczem! Zjadłabym! Jutrzejszy też brzmi pysznie! Aż się oblizałam :D

kruczyca: piękne chwile przed tobą :) Degustacja ciasta? Ooo piszę się na to :D Zdrówka dla pieska!

luska: będę trzymać kciuki, żeby glukoza szybko weszła :) No i dobrze, będziesz miała to już za sobą.

Jugo masz tabelkę do zaktualizowania :p
No wzasadzie nic , no do piątku jeszcze przemyślę i obejrzymy :)
choć jakoś do mnie nie dociera , że mogło się udać prędzej coś jest nie tak :)
Okienka są pyszne z odrobiną soli a mój P je uwielbia , lepsze od chipsów :D

Załączniki

• 2016.jpg
    2016.jpg
    92,9 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
xbum: moja śp. babcia dawała do okienek coś a la vegeta! Jakie to było pyszne! Jak ja się ucieszyłam, kiedy kilka lat temu spotkałam ten przysmak w sklepie...kupiłam chyba ze 4 czy 5 paczek :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry