reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessu kochana plamienie niemusi oznaczac straty...kochana mysl pozytywnie!!! Bedzie dobrze jesli usg jest w porzadku to trzeba byc sobrej mysli!!
Ja na twoim miejscu bralam bym teraz juz tego dupka!

Lusia kochana tulam, mam nadzieje ze szybko sobie po ukladasz lub pojawisz sie z dobrymi wiesciami

reklama
wziełam dupka

nessi: mocno, mocno trzymam kciuki, żeby było dobrze! Betę miałaś wysoką, więc wierzę, że ciąża silna i da sobie radę. A badałaś prg? Bo może masz niedobór i stąd plamienia? Dostałaś zwolnienie?

lusia: rozumiem cię doskonale. Odpocznij, nabieraj sił i mam nadzieję, że niedługo wpadniesz z dwiema kreseczkami na teście :)

progesteronu nie badałam, nie kazała robić badań, mam czekać 2 tygodnie do wizyty

W końcu mam czas tu z Wami popisać. Cały dzień miałam zalatany i od czasu do czasu udało mi się tylko zerknąć na telefon. Świnkę mieliśmy, a teraz mamy mięsko i wyroby:) Mmmm... Schabik, karczek, boczek, necówka, kaszanka itp itd...Nic tylko jeść, chociaż jakoś nie mam ochoty dużo jeść troche pokosztowałam i wystarczy :)

Lusia, ja wierzę, że ty doczekasz się swojego szczęścia. Szybciej niż myślisz...

Nessi, trzymam kciuki za to żeby wszystko sie poukładało. MAluszek jest silny i napewno plamienia miną po dupku :)

Ness to się uda zobaczysz ! dobrze ze juz wzielas dupka ... mam nadzieje ze plamienia przejdą ....lez dużo .... na l4 nie ma szans?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ness to się uda zobaczysz ! dobrze ze juz wzielas dupka ... mam nadzieje ze plamienia przejdą ....lez dużo .... na l4 nie ma szans?

WP_20160309_001.jpg

Powiedziała, że za 2 tygodnie zobaczymy, mam się oszczędzać, nie dzwigać, nie biegać po schodach, bo ja dzisiaj biegałam kilka razy na 3 piętro - wiem jestem idiotką. Zero sexu

Załączniki

• WP_20160309_001.jpg
    WP_20160309_001.jpg
    391,7 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Ness nie idiotka bo kurcze człowiek wiesz odruchowo nie zastanawia się .... będzie dobrze twój cud będzie trwał :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry