Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a zerkam co tam leci, teraz serialowo siedze, Brzydule ogladam hihi kocham jąHejka!
Karola piękne krechy! A mówiłaś mężowi? Jak zareagował?
Nessi ten tekst to normalnie jak o mnie! Ha ha ha ha
Lux jakież to filmy od rana oglądasz?
Ja chyba jakiejś jajecznicy narobie bo taka mam ochotę :-)
zobaczysz jaka radosc bedzie jak na usg zobaczycie kropka i serduszko bedzie bicMąż? Powiedziałam mu już w czwartek jak plamienia dostałam bo w panikę wpadłam. A dzisiaj wstał już o 6.30 A o 7 mnie obudził i pyta się czy siku mi sie nie chce zebym test zrobila. Ale cieszy sie tylko jeszcze sie boi glosno o tym mowic..

No bede musiala tak ustawic wizyte zebysmy razem poszli... On na to czeka chyba bardziej niz ja;![]()
zobaczysz jakie to fajne uczucieNo bede musiala tak ustawic wizyte zebysmy razem poszli... On na to czeka chyba bardziej niz ja;![]()

Nessi ja juz kilka razy mialam przy M. Najlepszy tekst mojej gin : A teraz niech Pan patrzy bo zobaczy pierwszy raz jaajniki swojej żony![]()